Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Keratin kúrát mikor érdemes...

Keratin kúrát mikor érdemes csinálni?

Figyelt kérdés
Mennyit kell szedni és mikor?
2012. jún. 18. 17:40
 1/8 dirtboy ***** válasza:

akkor mikor már tökéletes az étrend,meg van minden hogy érdemes legyen egy kúrát csinálni

neked megvan?

2012. jún. 18. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen már egy éve edzek. grammra be van lőve az étrendem is.
2012. jún. 18. 17:43
 3/8 A kérdező kommentje:
2012. jún. 18. 17:44
 4/8 dirtboy ***** válasza:

nem tudom hogy mennyi bcaa van benne,nem írják sehol a dobozon sincs rajta.

biztos hogy nem kevés,80%os a syngex a tejsavók pedig a legjobb proteinek.

kreatinnak a dymatize micronized ajánlom.

abból csinálj kúrát.

2012. jún. 18. 17:59
 5/8 anonim válasza:
0%
Hm, naponta 2-5g minimum kell a Kreatinból, de ahogy mondták, étrend az alap. Nem, dirtyboy, nem a tejsavók a legjobb proteinek, mindegyik ugyanolyan fontos.. mivel edzés ELŐTT gyorsan felszívódó fehérje szükséges (na meg szénhidrát), edzés után pedig tejsavó. Figyelj arra is, hogy mennyi tejsavót viszel be. Én úgy beviszek minimum olyan 65g-ot edzés után, aztán meg alszok egy nagyot. :D Mindig bevált, csak ajánlani tudom. Mikor? Ezt inkább kérdezd meg edzőtől. Én csak a HMB szedését ismerem, de sztem ugyanaz, mint a Kreatinnál, akkor így kellene: reggeli előtt 1 kapszula, edzés előtt és után is 1-1 kapszula, majd lefekvés előtt is 1 kapszula. Alvásra nagyon ügyelj még, ekkor hajlamos a test a legjobban azh izmok lebontására, szóval adagold azt a tejsavót rendesen!
2012. jún. 18. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző: már bocsi de több helyen is sza.rt írtál. ALVÁSKOR bontódnak le az izmok??!?! Akkor fejlődnek inkább.. Valamint a kapszulás kreatin is szar.
2012. jún. 18. 19:36
 7/8 kakao01 ***** válasza:

kerozin kúra? :D

edzés előtt gyors fehérje? dafuq?!

amúgy ha monohidrátot akarsz :

Mennyi kreatin-monohidrátot szedjek?

Két verzió van a kreatin szedésére. A hagyományos, feltöltéses-szintentartásos, kúraszerű szedés, valamint a folyamatos, hónapokig tartó fogyasztás. A kúraszerű szedés esetében 5-10 napig feltöltést végzünk: ehhez a testsúlyunkat el kell osztani hárommal, és az eredménynek megfelelő gramm kreatint kell fogyasztani minden nap, pihenőnapokon is. Egy 60 kg-os ember esetében ez 60/3=20, tehát 20 g lesz. A szintentartás ideje alatt - ami egy 2-3 hónapos periódus, igény és lehetőségek függvényében - elég ennek a fele, tehát 10 gramm. A folyamatos szedés esetében a szintentartó adagot szedjük kezdettől fogva, hosszabb időn keresztül (fél év, vagy több is akár).

2012. jún. 18. 19:39
 8/8 dirtboy ***** válasza:

/Nem, dirtyboy, nem a tejsavók a legjobb proteinek, mindegyik ugyanolyan fontos./

egy részt dirtboy és nem dirtyboy másrészt meg k urvára a tejsavó a legjobb protein az összes közül.

azon belül pedig a hidrolizátum,utána az izolátum és aztán a koncentrátum.

a tejsavónak a leg magasabb a hasznosulása és a protein minősége.

/mivel edzés ELŐTT gyorsan felszívódó fehérje szükséges (na meg szénhidrát)/

ezt remélem nem úgy érted hogy gyors ch,mert az k urvára nem kell edzés előtt.

2012. jún. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!