Testépítők! Melyik tápkieg. Céget ajánljátok, és miért?
Figyelt kérdés
Scitec, Biotech, Brutal, Full force. Melyiknek milyen az ár/érték aránya? Esetleg mások is szóba jöhetnek? Ja és persze hol lehet ezeket olcsóbban kapni, mint a shop.builderen?2012. jún. 15. 18:49
1/6 dirtboy válasza:
persze hogy mások is szóba jöhetnek,elvégre nem vagy szerintem le szerződve egyikkel sem.
hogy melyik hol a legolcsóbb?
erre nem lehet egy webshopot mondani.
először szemeld ki a terméket amit akarsz aztán nézd meg hogy az hol a legolcsóbb.
2/6 A kérdező kommentje:
De mégis, melyiknek legjobb az ár/érték aránya?
2012. jún. 15. 18:57
3/6 A kérdező kommentje:
azt tudom h vitaminból és ch-ból szinte mindenki a scitecet használja( multi-pro, vitargo). De mondjuk ez már proteinnél megoszlik. Na de akinek nincs annyi lóvéja?
2012. jún. 15. 18:59
4/6 anonim válasza:
Twinlab, Gaspari, Hi Tec, Stillmass, Muscletech, BSN, ON, VPX, California fitness...stb. Van még variáció.
boltok pl.: bodybuildingbolt.hu, sportika.eu, nutritionplanet.hu, muscleteam.hu, proteinbuilder.hu, whey-protein.hu
5/6 dirtboy válasza:
az ár érték arány is változó,van ami a ennél olcsó van ami annál nem lehet 1et ki emelni hogy annál minden olcsó
6/6 anonim válasza:
Scitec, Biotech, Brutal, Full force. Melyiknek milyen az ár/érték aránya?
Ezek nekem nem alternatívák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!