Melyek a jobb fehérjék? Testépítés.
Sok jó van, de bármit írok, abból csak a vita lesz. Na mindegy, leírom, hogy én miket vennék.:)
Whey C6, Optimum Nutrition 100% whey gold, Stillmass 6:3:1, Twinlab whey fuel, Dymatize elite whey, VPX Syngex, Scitec 100% whey proff., Biotech nitro pure whey gold, stb..
De nem mindegy hogy edzés utánra, napközbenre, vagy esti bevitelre kell.
vpx syngex, 100whey pro prof, whey c6 stb.. sok van még..
Ha pedig olcsót akarsz: Power Protein. Ez kevert fehérje, nem annyira hatásos mint a tejsavók (amiket 1.sorban írtam), de megteszi, ha nincs rá sok zsé.
Ja, igaz, dirtboy.
Amúgy én tápkiegre gondoltam, de persze a szilárd kaja az alap, sovány húsok , tojás, sovány túró. Ezekben van még jó fehérje.:)
vpx syngex van?
ha az sincs akkor nem tudom,akkor tényleg kellene párat meg nevezni ami van hogy ne tippelgessünk.
egyébként biztos van magyar webshop ami külföldre is szállít,nem?
Biztos, hogy szlovákiából érdeklődsz?!?!
Ugyan is elég furcsa, hogy egy szlovák ne ismerné a Stillmasst? Ott is lehet venni, meg itt magyarországon is lehet venni.
Az tény, nem halálra reklámozott amcsi?!
Valóban jót és olcsón akarsz, akkor STILLMASS ott van szlovákiában is!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!