Mi tudok tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Szóval, a helyzet az, hogy már több mint egy hónapja futok, és borzasztóan fáj azóta, a sípcsontom, vagy a sípcsontom mentén valami... Először azt hittem hogy majd hozzászokok és jobb lesz, de hát csak rosszabb. Kb menni sem tudok már emiatt, mert annyira fáj. Egyrészt nem tudom mi ez, másrészt hogy mit csináljak hogy elmúljon...? Valaki tudna segíteni?2012. jún. 11. 21:30
1/6 A kérdező kommentje:
Azt még úgy hozzátenném, hogy 1 hónapja nem futottam emiatt, de még mindig érzem, hogy fáj ha akár pár percet is futok.
2012. jún. 11. 21:35
2/6 Zakathol válasza:
1. Milyen sűrűn futottál és mennyit?
2. Min? (Beton, földút, fű)
3. Fizikai paramétereid? (magasság, súly, életkor)
3/6 A kérdező kommentje:
Heti 4x, 45 percet kb, de kezdő vagyok, szóval 25-ről indultam,aztán mentem fokozatosan többet.Már az első pár alkalom után fájt a sípcsontom, amikor épp futottam és eltelt egy 5 perc, akkor utána nem, de ha abbahagytama futást, akkor rögtön elkezdett fájni megint 1 hónap után már járni sem bírtam.
Ilyen kemény földút volt amin futottam, de voltak betonos részek is.
17 vagyok, 185 centi és 65 kilo.
2012. jún. 11. 21:52
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Kipróbálom ezeket.
Köszönöm szépen!
2012. jún. 11. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!