Vádlibaj. Mit lehet ilyenkor tenni?
Régebben, mikor még az összmozgásom a tesióra volt, heti 1-2x begörcsölt a vádlim éjjel, arra keltem, hogy nagyon fáj. Átlagban 2 perc múlva elmúlt, visszaaludtam. Most nemrég elkezdtem edzőterembe járni, ahol néha belém költözik az izomláz, főleg, ha lábazok. Ilyenkor a vádlimban is lesz izomláz és reggel arra ébredek, hogy rettenetesen görcsöl ismét, de kitart tovább is, nem csak pár percig... Ha pedig nem mozgatom, újra és újra, míg fel nem kelek... Ez mitől van, egyáltalán mit lehet tenni ellene? :(
L/20
nekem úszáskor volt ilyen. azt mondta a doki, hogy mozgás előtt egyem meg egy banánt. ha attól nem szűnik meg a gond, kell egy kivizsgálás.
amúgy a dm-ben van magnéziumos narancsízű szopogató tabletta, azzal is kombinmáltam a banánevést, és javulást tapasztaltam.
van, akinek nem jön be, nekem nagyon: Aminoerg géllel be szoktam kenni lefekvéskor a terhelt részeket, reggelre semmi izomlázam nincs :) A gél gyógynövényes, olyan 700 ft körül lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!