Mit lehetne ilyenkor enni? Szálkásítok.
Nem tudok egész nap csirkemellet enni. Eddig ahogy számoltam 2g fehérje/tskg-m van, de ezzel is az a baj, hogy tízóraira/reggelire tk. kenyérhez sonkát eszek és a sonka ugyebár elég zsíros, mit tudnék helyette? szeretem, de hát szálkásításnál muszáj lesz máshogy. vennék fehérjeport, de a szüleim nem engedik, mert szerintük az biztos káros, stb. gondolom hallottatok már ilyesmiről... gondolkodtunk már hogy haverokkal meg lehetne oldani de mivel reggel kellene inni belőle azt nehéz megoldani minden nap, az edzések utánit már laza mert úgyis együtt járunk edzeni.
17F
Pedig az lenne a megoldás, ha este sütnél natúr csirkemellet, majd ezt tudnád vinni pufirizsel/tk kenyérrel a suliba. Szüleidet próbáld győzködni a proteinről, de gondolom, hogy nem egyszerű.:)
Este utolsó étkezésnek sovány túró menjen.
Nem tudok okosat mondani, mivel te is tudod, miket kellene kajálnod, hiába írnám le én is, ha nem engedik neked.
Maradj a pulykasonka-pufirizs kombónál, ezzel nem csinálsz nagyon rosszat.:)
hát ezt sajnálom :D
mindenesetre remélem, hogy nem fogok sok izmot veszíteni, igazából még simán felhízhatnék olyan 70-75kgre de akkor még új ruhákat is kéne venni... :D inkább lemegyek most 67ről olyan 62környékére, aztán majd újra nekiállok tömeget növelni, remélhetőleg már szárazabban :D
Megpróbálhatod, de tömegnöveléskor megint fog jönni zsír.
Naturálban ha a fele tömegből izom lesz, az már jónak számít Illés Norbi szerint.
Én a helyedben pár évig tuti tömeget növelnék, nem apróznám el azzal, hogy 60-70 kg körül szálkásítanék. De csak jó tanács.:)
hát az biztos, hogy megint fog de csak jön majd megint egy szálkásító időszak :D nem tudom még, lehet megfogadom a tanácsod :) köszi.
most azon gondolkozom, hogy lehet veszek túrót és majd azt nyomom protein turmix helyett, vagy majd valahogy a haverokkal megoldjuk a turmix gondot :D az nagy baj, ha mondjuk nem reggel iszom meg hanem valamikor délután meg edzés után?
hopp elküldte véletlen. folytatás:
a lényeg elvégre az lenne, hogy legyen meg a napi fehérjebevitel, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!