Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Tehát mikor két éve elkezdtem edzeni, csupán annyi volt a célom, hogy ne nézzek ki vézna pálcikának, amit mostanra szerintem el is értem. Viszont már többet akarok és a közérzetem semmit sem javult, ezért tovább akarok menni. A körülmények azonban nagyon rosszak lettek, mert már nincs lehetőségem minőségi étkezésre, mert szüleim nagyon rosszul állnak anyagilag én meg nem tudok dolgozni. Így a fejlődés is lehetetlen. Patthelyzet, mit tehetek ilyenkor?

Lehet, hogy mentálisan kéne ezt elintézni magamban, hogy egyenesbe jöjjek és elégedett legyek magammal, viszont ahhoz is kéne segítség:S

2011. márc. 28. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Meglehetne oldani csirkecombbal,halkonzervvel is a tömegelést.Egy Power Proteint vegyél,ugyanis nagyon olcsó és jó minőségi 4 kilós fehérje.
2011. márc. 28. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
A rizs,zab,tojás,túró olcsók.
2011. márc. 28. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
majd én adok XD
2011. márc. 28. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs lóvé, akkor is lehet egész jól enni, ahogy már leírták.

Egyébként bocs a kérdésért, de miért nem tudsz dolgozni?

2011. márc. 28. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Gimibe járok, az érettségi évében, három fakttal, ami annyit jelent, hogy mindennap 6-kor megyek itthonról és 4, fél öt körül érek haza+edzés.
2011. márc. 29. 08:08
 6/7 anonim ***** válasza:
ez van. ezért nem kell abbahagyni az edzést. mindenkivel van, hogy nincs pénze, akrár rövidebb akár hosszabb ideig. edd azt ami van, és minél többet abból.
2011. márc. 30. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Jogos.Mindenkinel vannak holtpontok.Allj hozza pozitivan,legyen akaraterod es a lehetosegekhez kepest probald kihozni magadbol a maximumot.Ennyi.Idovel lesz ez jobb is.
2011. márc. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!