Tesztoszteron növelő! Mi a véleményetek a Mutant Test-ről? A shop. Builder-en olvastam róla és ott azt írták, hogy jobb, mint Scitectől a Tribu-X!?
Az előttem szólóval ebben maximálisan egyetértek. A neten írt véleményeket fenntartásokkal kezelem én is. Néha döbbenetes tudatlanság. Néha cinikus rosszindulat, és lehúzás. S egyre gyakrabban konkurensek közti esztelen szar@@akodás van mögöttük.
Amit Te magad nem próbálsz ki, és rendszeres fogyasztása mellett nem tapasztalod meg, addig úgy sem fogod sok esetben a valóságot megtudni.
micron tec ?
Nézzük mi akar ez lenni.
Ja? csak ennyi?! Mikronizált szemcsés kreatin. Ebben eztán semmi újítás nincs. S az egészben az a röhejes, hogy ha lenne valakinek annyi felesleges enerigája, pénze, hogy kiborogassa egyes márkák creatinjait, akkor igen nagy meglepetés érhetné. Ezen a területen is.
Talán kiderülne, hogy létezik sok más márka esetében is mikronizált creatin csak nem csillagászati áron.
nincs semmi extra a micron tec ben de nem is feltétlen kell.
én ha veszek kreatint nem foglalkozok a promó szöveggel hogy ilyen transzport meg olyan transzport,a f aszt sem érdekli.
nem kell bele semmilyen transzport.
bőven jó a sima monohidrát,évekeik jó volt csak már megunták és tobb pénzt tudnak kicsikarni az emberekből akik olvassák a transzportos kreatinokat.
érdekes hogy régen nem kellet hozzá semmi mégis jó volt most meg már teljesen le van húzva és csak a transzportoskat nyomatják hogy az a jó.
egy sima vagy micronizált kreatin mononál nincs jobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!