Tesztoszteron növelő! Mi a véleményetek a Mutant Test-ről? A shop. Builder-en olvastam róla és ott azt írták, hogy jobb, mint Scitectől a Tribu-X!?
30év alatt egyik sem jó
felette vagy?
egyébként persze hogy jobb,a tribu x csak sima tribulus terrestis semmi más /500mg/tabi/
én a 100%wppt syngexre cserélném
creabomb helyett dymatize micronized menne vagy a stillmass micronizált kreatinjából csinálnék egy 40-50napos kúrát.
ultra amino nem kell
ha akarsz még valamit akkor az ne tesztó fokozó legyen hanem mondjuk NO fokzó,még az is jobb lenne a te korodban.
a legjobb az lenne ha mondjuk 1adaggl több protein menne.
az ér a legtöbbet.
Áldoznék 1 Whey C6 extra proteinra ár/érték arányban igen jó. Stillmass creatin mivel 1kg csak 3.990Ft vagy 500g 2.590Ft. Vennék mellé BCAA-at 400g 4.590Ft + HMB-ét.
No fokozó terén egy hosszabb elnyújtást biztosító igen olcsó, de annál jobb Best Nutrabolan forte 4.200Ft amivel adagonként beviszek 4500mg (citrulin, arginin beta-alanint).
Ja és még a felsoroltak közé
elfelejtettem irni az arthroxon -t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!