Lányok, fizikailag mennyire vagytok erősek? Meséljetek valami történetet egy olyan helyzetről amikor megleptetek másokat/saját magatokat az erőtökkel
Egyszer vittem haza vmit az IKEA-ból, szerintem nem volt nehéz, lakótársam nem bírta el, de azt megszoktam, hogy ő jóval gyengébb. Az utcán két srác bámult és az egyik megjegyezte, hogy "az igen..azt még én se bírtam el" vmi ilyesmi volt..nem igazán értettem, nem volt azért vészes.
Másik eset, két táskával utaztam 140 km-t, átszállással és Pesten is is jó sok átszállással, 6 és 7 kg-s táska volt. Egyedül hoztam Pestre, az albiba a barátom segített, ő vitte a könnyebbet és majdnem megszakadt.. -.- :)
A reumatológusom szerint egy csepp háj és egy csepp izom sincs rajtam egyébként :D fura..:)
szia.egyszer besöröztem a barátokkal és fikáztam őket,milyen nyápicak és gyengék és ittaságomnak köszönhetően oltottam őket,hogy csak 70-40 kilókat nyomnak fekve és fogadtunk,hogy én simán kinyomok 60-at (ennyi vagyok én is).
Másnap mentünk 50 ezerbe fogadtunk és kinyomtam!!!!! :D:D:D
Mindennap futok pontosan 2 kilómétert és csinálok 20 fekvőt.Ennyi.21l
Nem volt 50k-m,ha vesztettem volna hónapokig kellett volna éheznem,hogy összegyűjtsem... :(
De nagyon meglepődtem én is,sokat sportoltam,de 60kilós vagyok,ami nem kevés sajnos :)
Annyira jó volt az eset,hogy tudjam ha egyszer sok erőre lesz szükségem,ne kételkedjek magamban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!