Milyen testépítős könyvet ajánlotok?
Legszívesebben Joe Weider könyvét "A testépítés Bibliáját" venném meg, csak azt nem találom sehol.
Arnold Schwarzenegger nagy könyvét nem ismerem (A testépítés Nagy Enciklopédiája), Arnoldnak csak a másik könyve van meg - Utam a csúcsra - a második részében ír az edzésmódszerekről és a táplálkozásról, de ez elég elavult mai szemmel.
Ha jól tudom a legújabb a "Testépítők enciklopádiája" Gerard Thorne és Phil Embleton az írói.Erről csak véleményeket hallottam, hogy az étkezés terén nem mindig jó viszont az edzés meg jól kidolgozott.
"A Sárga Kapszula" és a "Kezdő Testépítő Kiskönyv" már megvan.
Ti mit ajánlotok?
Kösz a válaszokat.
Az elsőnek: lehet, hogy azzal gyúrta ki magát, de olyan gyakorlatok is vannak benne, amik mai szemmel egészségtelenek: nyakból nyomás, döntött törzsű evezés görbe háttal, húzódzkodás tarkóhoz stb...
igen,ez jogos.
mondjuk nálam alap,hogy magamhoz igazítom az edzéstervet,csak ez már annyira bennem van,hogy el is felejtem,hogy van aki betű szerint képes lenne betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!