Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen testépítős könyvet...

Milyen testépítős könyvet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Legszívesebben Joe Weider könyvét "A testépítés Bibliáját" venném meg, csak azt nem találom sehol.

Arnold Schwarzenegger nagy könyvét nem ismerem (A testépítés Nagy Enciklopédiája), Arnoldnak csak a másik könyve van meg - Utam a csúcsra - a második részében ír az edzésmódszerekről és a táplálkozásról, de ez elég elavult mai szemmel.

Ha jól tudom a legújabb a "Testépítők enciklopádiája" Gerard Thorne és Phil Embleton az írói.Erről csak véleményeket hallottam, hogy az étkezés terén nem mindig jó viszont az edzés meg jól kidolgozott.

"A Sárga Kapszula" és a "Kezdő Testépítő Kiskönyv" már megvan.

Ti mit ajánlotok?

2012. jún. 8. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
az utam a csúcsra féle lehet,hogy elavult,de akkor is azzal gyúrta ki magát a csóka.
2012. jún. 8. 23:00
 2/7 anonim válasza:
Arnold Schwarzenegger nagy könyvét vedd meg.Képpel gazadagon illusztrált jól összeszedett könyv!
2012. jún. 9. 15:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

Az elsőnek: lehet, hogy azzal gyúrta ki magát, de olyan gyakorlatok is vannak benne, amik mai szemmel egészségtelenek: nyakból nyomás, döntött törzsű evezés görbe háttal, húzódzkodás tarkóhoz stb...

2012. jún. 10. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:

igen,ez jogos.

mondjuk nálam alap,hogy magamhoz igazítom az edzéstervet,csak ez már annyira bennem van,hogy el is felejtem,hogy van aki betű szerint képes lenne betartani.

2012. jún. 10. 12:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Megvettem Arnold nagy könyvét és azt kell hogy mondjam, ég és föld a két könyv, tévedtem. Tele van jó ábrákkal mai testépítőkkel, technikákkal stb.
2012. jún. 15. 16:41
 6/7 anonim válasza:
Drugs Bunny - A sárga kapszula. Egyszerű és tömör. A testépítés enciklopédiája már elavult. Mindenesetre jó könyv, ha tudod, hogy mi benne a mára már hülyeség.
2012. jún. 16. 08:30
 7/7 A kérdező kommentje:
A sárga kapszula már megvan, megvan Arnold könyve és a Testépítők enciklopédiája is, már csak Joe Weider könyve hiányzik :D
2012. jún. 17. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!