158 centi már 54 kilós vagy, de még mindig van zsír rajtam! , heti 3-4 edzés mellett milyen táplálékkiegészítőket ajánlotok?
Szerintem meg egy gyerek is ehet proteint, mivel ez csak természetes tejsavó fehérje, ami tejsavóból van szűréssel előállítva, megtisztítva. Nem lesz baja tőle gyereknek sem.
A húsban és túróban is sok fehérje van, azt is lehet bárkinek fogyasztani, ez is csak kaja, nem kell túlaggódni.
L-karnitin: természetes aminosav származék, mindenki szervezetében van kb. 20g, ez sem fog semmi hátrányt okozni.
Nem azt írtam, hogy tesztoszteron fokozókat vagy NO fokozót kell inni, szóval mehet amit linkeltem.:)
Sajnos a tejsavó proteinek ára most felment a dollár erősödése miatt. Nyilván nem mindenki tudja megfizetni, ezt nem is állította senki, de akinek van erre lóvéja, az miért ne éljen vele. Hagy költsem már a fizetésem arra amire akarom, ezt nekem ne más mondja meg. Akinek nincs lóvéja rá (persze általában mekire, pizzára,cigire, piára meg van)az meg nem veszi meg. Ilyen egyszerű.
Másik: számoljuk ki, hogy még egy 10ezres proteinből is egy edzés utáni adag az 200ft, míg ha te nekiállsz otthon tojásból, tejből, stb-ből otthoni turmixot barkácsolni (ami sosem lesz jó) az drágábban fog kijönni. Nézzük meg csak a tej vagy tojás árát. Ennyit erről.
De mindenki azt vesz amit akar, én csak segítettem választani.
Jól érted, a tejsavó proteinek edzés után gyorsan töltik vissza a tápanyagot.
Ha pedig nincs elég lóvé, akkor lehet venni kevert proteint is , pl power protein-t, ami 10ezer ft 4 kg, így elég lehet több hónapig is, ebből 100ft egy edzés utáni adag.
De mindenki úgy csinálja tőlem, ahogy akarja, én csak tanácsolom, nem muszáj megfogadni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!