Mitől fájhat ez ennyire?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy ma az egyik osztálytársam "poénból" a térdével ilyen úgy nevezett bénítóütést adott a bal combomra. (oldalra) És akkor kb 1-2 percig nem nagyon tudtam ráállni mert zsibbadt. De mostmár sokkal jobb mint akkor, de még mindig húzódik mikor ráállok és fáj.
Máskor is volt ilyen, hogy kaptam, de az fele ennyire sem fájt.
Mitől lehet ez, hogy ennyire fáj?
Mivel kenjem be?
18/F
2012. jún. 7. 21:20
1/3 anonim válasza:
Zúzódás, sok mindent nem tudsz csinálni vele. Nagyot kaptál. Lehet, hogy hetekig sajog még, van ilyen. Nincs ezzel semmi extra.
2/3 anonim válasza:
jó helyre kaptad.
borogasd.
azért fáj,mert nagy volt,jó helyre ment és nincs feledzve a combod.
ha meg teljesen ellazultan kaptad be,akkor az tovább tudja fokozni a fájdalmat,mert mélyebb a behatás.
3/3 anonim válasza:
én is kaptam már foci közben meg poénból is, emlékszem totál belilult egy tenyérnyi foltban. Nem tudsz semmit csinálni vele pihentetsd pár nap és elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!