Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lenne értelme így edzeni?...

Lenne értelme így edzeni? Milyen ütemben mutatkozna meg a fejlődés ez esetben?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni, hogy mit is szeretnék elérni súlyzós edzéssel.

Egész testre szeretnék gyúrni, de főként karra, mert az nagyon kicsi van nekem, mindössze 27-es, ezt kívánnám 32-35 közé felvinni.

Nem tudom mennyire működne ez, ha nincsen olyan nagyon precíz étrendem.

Ahogy számoltam az ételt, mert nekem kellene ugye, család többi tagja nem enne mindennap hasonló dolgokat.. elég húzós összegre jönne ki s akkor ebben nincs még benne a táplálékkiegészítő...

68kg vagyok s 75-80kg közé szeretném felvinni, gondolom ez még nem terheli úgy le a szervezetet...

2012. jún. 6. 18:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nekem most van 2db 2kg-os fix gumis kézi súlyzóm, ami kezdésnek úgyis elegendő, hisz terembe s használnék nagyobb súlyt eleinte 2-3kg-nál. Ezzel elég sok gyakorlatot lehet csinálni.

Többi szükséges dolog milyen árfekvésben van? Body-n néztem, a scott pad meg a fekve nyomó elég húzós..

2012. jún. 7. 07:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Scott pad nem szükséges annyira, de egy állítható fekpad jó lenne majd neked. 3kg-os súly nem sokar elég még lányoknak sem. Akkora súllyal kell edzeni, amivel éppen meg tudod csinálni az egyes gyakorlatoknál a 3*8-12 ismétlést. Tehát ha már 20-30 tudsz végezni ismétlésszámban, az nem növel semmi izmot csak állóképességet fejleszt, de méretet nem és erőt sem.
2012. jún. 7. 07:29
 13/17 A kérdező kommentje:

Értem, közben megnéztem 28-35e közt vannak az egyszerűek, nem tudom, ezek mennyire megbízhatóak..

110kg-ig lehet terhelni, annyit meg jó ideig biztos nem nyomnék ki. :D

2012. jún. 7. 07:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Esetleg ha vennék 2db 5kg-os súlyzót, ami ugye nagyobb súlyú, akkor rendszeres edzéssel kaja nélkül is fejlődne a karom 27-ről 30-35 közé, nem? Erre az egy pontra kívánnék jobban fejlődni, mert a többi testtájam átlagosnak mondható, talán picit szálkásabb, vékonyabb...
2012. jún. 7. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:

kaja nélkül?

Kellene azért egy emelt fehérjebevitel, mert a semmiből nem lesz izom.:)

2012. jún. 7. 19:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Ha kimondottan csak a fehérjét emelem meg az adhat változást ez irányba vagy kell a szénhidrátot is növelni?
2012. jún. 7. 19:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Most 70kg körül vagy, kellene legalább 350g szénhidrát, annyira emeld meg.
2012. jún. 7. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!