Lenne értelme így edzeni? Milyen ütemben mutatkozna meg a fejlődés ez esetben?
Megpróbálom röviden leírni, hogy mit is szeretnék elérni súlyzós edzéssel.
Egész testre szeretnék gyúrni, de főként karra, mert az nagyon kicsi van nekem, mindössze 27-es, ezt kívánnám 32-35 közé felvinni.
Nem tudom mennyire működne ez, ha nincsen olyan nagyon precíz étrendem.
Ahogy számoltam az ételt, mert nekem kellene ugye, család többi tagja nem enne mindennap hasonló dolgokat.. elég húzós összegre jönne ki s akkor ebben nincs még benne a táplálékkiegészítő...
68kg vagyok s 75-80kg közé szeretném felvinni, gondolom ez még nem terheli úgy le a szervezetet...
Jó kaján nem tudsz spórolni, de persze lehet kis eredményt elérni nem pontos kajával is.
Neked kellene napi 140-170g fehérje és 350-400 g ch.
Ezt főleg ezekből kellene összerakni:
fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg.
Ch: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Szia!
Eleinte én akartam összerakni szükséglet szerint étrendet, lehet a végére már jó is lett, de inkább maradtam a body-n lévőhöz. Akárhogy nézem nem lehet spórolni rajta, valamiből általában ha jót akarunk akkor az sosem olcsó.
Ezt az étrendet néztem, benne levő fehérjét valami másra lecserélnéd? Hogy növelem a tömegem, most vagyok 67kg környékén, azt mennyire viseli meg a szervezet? Mert ugye cipel egy plusz többletet, ahhoz hogy megmaradjon pluszt viszek be, de ettől függetlenül a szervezetet akár hosszabb távon károsíthatja, tönkreteheti?
Visszatérve az étrendhez jóval több mennyiségek vannak benne, mint amit írtál. Én is furcsállom eléggé...
Kicsit sok a mennyiség, vehetsz le belőle 170-200g proteinig és 400g ch-ra. Ha kevés a lóvé, akkor megteszi a power protein is. Este utolsó kajának sovány túrót egyél, nem kell már zab.
Ha normális ütemben tömegelsz (0,5kg/hét), akkor nem viseli meg a szervezetet.
Hasonló árfekvésben csak a power pro van, ami szintén szójás cucc. Jobb fehérje viszont rengeteg van,:de azokból 2,3kg kezdődik 10ezertől. Pl vpx syngex, stillmass 6:3:1, whey C6, Biotech nitro pure whey gold, myofusion, twinlab whey fuel..stb.
Hogy mennyi idő azt nem tudom megtippelni, genetikafüggő is.
Értem, megnézem, akkor mi mennyibe kerül pontosan s ahhoz mérten vásárolok. Kezdésnek nem baj gond, hogy rögtön volumemass 35 profession-t veszek?
Genetikafüggő az biztos, de mire tippelsz egy év? (27-ről indulnék)
Nem járnék terembe, hanem itthon kétkezes súlyzókkal csinálnám a gyakorlatokat, mennyire lehetne fejlődni?
Mert 10e a havi bérlet, arra még rájön a kaja s kiegészítők..nem lenne annyi pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!