Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miert van ez? Fekvenyomas?

Miert van ez? Fekvenyomas?

Figyelt kérdés

Tegnap fekvenyomo napom volt, es mindig ahogyan csinalom, gyakorlat kozben a ket karom kezd el fajni.. ? ma reggelre pedig a ket mellemben, es a jobb bicepszemben erzek izomlazt.

Mit csinalok rosszul?

2012. jún. 5. 11:18
1 2
 1/11 dirtboy ***** válasza:

a válasz egyszerű a fekvenyomást csinálod rosszul.

azon belül hogy mit azt így nem tudom megmondani.

remélem bemelegítés van rendesen,és iszol is eleget.

ízületi problémáid nincsenek,vagy nem is voltak?

2012. jún. 5. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Mivel emeled fel a súlyt, a melleddel? A tricepsz aktívan részt vesz a gyakorlatban, a bicepsz stabilizáló izom.
2012. jún. 5. 11:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Nincsenek izuleti problemaim.

Probalok minel jobban a mellemre koncentralni, de most kezdtem az edzeseket, es aktivan bevetem a kezi erom is, hogy kimenjen a suly..

2012. jún. 5. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:

A gyakorlat végrehajtásában van probléma, az majdnem teljesen biztos.

Nem mindegy, milyen szélesen fogod meg a rudat, vagy hova engeded a súlyt. Bemelegítés rendesen megvan? Dirtboynak igaza lehet, akár ez lehet valami ízületi dolog is. Ez esetben be kellene ruházni egy jobb ízületvédő készítményre, akár egy JointX, vagy egy Arthroxon-ra.

A gyakorlathoz visszatérve, neked meg meg kellene próbálnod egykezes súlyzókkal a gyakorlatot.

2012. jún. 5. 11:31
 5/11 A kérdező kommentje:

De, vegulis akkor nagyjabol csak jol csinalom, ha a ket mellemben erzem a legnagyobb izomlazt.

Nem?

2012. jún. 5. 11:32
 6/11 dirtboy ***** válasza:

/de most kezdtem az edzeseket, es aktivan bevetem a kezi erom is, hogy kimenjen a suly../

ez a mondat elárulja hogy mit csinálsz rosszul

mégpedig.

-túl sok a súly,nem rendesen mellből nyomod

-túl sok a súly és az ízületeid még nem elég erősek hozzá,problémák lehetnek,fokozatosan kell nem úgy mint te csinálod

-túl sok a súly és ezáltal hogy nagy nehezen komoly kar munkával együtt ki bírd nyomni ez a szabályosság rovására megy

-túl sok a súly és mivel a karral is rá kell segítened az is elég aktívan dolgozik állításod szerint oly annyira hogy izomláz is keletkezik.

tehát edzed a karodat karnapon meg még mellnél is kap a szerencsétlen.

ez már szinte heti edzés főleg tricepszre nézve és ha előtte kar napod volt akkor komolyan befolyásolhatja az edzés utáni regenerálódást.

jó lenne ha nem arra törekednél hogy ha haverok kérdezik mennyivel nyomsz akkor minél nagyobb számot mondj hanem normálisa edzenél úgy ahogy kell és szabályosan csinálnád.

2012. jún. 5. 11:45
 7/11 dirtboy ***** válasza:

/ez már szinte heti 2 edzés főleg tricepszre nézve/

a kettes kimaradt.

2012. jún. 5. 11:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Jolvan, megprobalom, de most is kb 35 kg-al csinalom.. az pedig nem olyan sok.. ha azt vesszuk hogy 180cm vagyok es 107kg.
2012. jún. 5. 11:52
 9/11 dirtboy ***** válasza:
akkor neked előbb szálkásítani kéne mert azért az már nem gyenge súly felesleg,az már gátol az izomtömeg növelésben.
2012. jún. 5. 11:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. jún. 5. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!