Baj ha 12évesen súlyzozom?
Köszi nagyon jöhetnek még válaszok!!!
És 12évesen meddig mehetek hány kilógramm-ig egykezesbe meg kettőbe az én korosztályomhoz erős vagyok pl. szóval én 5.ikes vagyok és és az összes 6.ost megverem,nah mind1 nem ez a lényeg és még légyszi az atlétikás kérdésre is jöjön válasz
hát ha neked az számít hogy kiket versz meg akkor ne kondizz hanem küzdő sportolj.
a kondizástól nem leszel jobb bunyós.
De nem is akarok kondizni.Ha küzdősportolok attól is csak mozgok nem ér többet mintha járnék atlétikára. De arra válaszolj amit kérdeztem ha már válaszolsz.
Erre próbáljatok meg válaszolni:
Az atlétikától izmosodok ha otthon mellé edzek?
És kéne egy edzésterv is azt nagyon megköszöném,de ha írtok (nagyon örülök neki) akkor olyat írjatok ami minden izmot erősít .Köszi.
A felülésre? végezz minden másnap 3*40-50 hasprést vagy felülést, utána 3*20 lábemelést függeszkedve vagy ha csak padlón tudod megoldani, akkor 3*40-et.
Ez sem rossz: http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!