Miért van az, hogyha súlyzózom meg sem izzadok, viszont ha?
saját testsúlyos edzés végzésénél meg elég izzadt vagyok, és jobban érzem magam kifáradva, mint súlyzózásnál. Pl. ha lenyomok 50-60 fekvőtámaszt jobban érzem, mintha melleznék padon. Pedig 62kg vagyok és nagyjából 40kg-mmal szériázom, és elfáradni elfáradok, viszont csak a kezem, és a mellizmomat nem is érzem. Igazából fekvő közben sem annyira, de ott jobban. Pedig szabályosan csinálom, a fekvőt mindenképpen, de a mellezést is. amikor pedig padon edzem a lábam, azt se igazán érzem, mikor meg guggolásokat végzek és a vádlimat edzem (a gyakorlat nevét nem tudom) úgy, hogy lábujjhegyre állok aztán vissza le és ezt ismétlem, akkor is az jobban kifárasztja a lábam, mint a gép. Pedig a mellizom elférne rajtam, mert nem sok van.
16/F
rosszul is hajtod végre valószínű a gyakorlatokat és a súlyzókkal nem edzel hanem pinalegyezést csinálsz.
ez a baj
vállszélesség az már nem mellre megy,fogd szélesebben és engedd le egészen a melledig
kb .85-90cm széles fogással szokták általában a fekvenyomást végezni mellre
jaja persze tudom a rovátkolás de az nem érdekes,én úgy csinálom hogy a rovátkoláson csak a mutatóujjam és a középső van rajta,ez így 87cm széllesség a két mutató ujj közt.
szóval ne a rovátkolást nézd hanem hogy hol érzed a legjobban dolgozni a melled.
vállszélesség az már inkább váll és tricepsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!