Mitől izzadok ennyire?
Figyelt kérdés
Heti 4-5 eddzésem van. Már a bemelegítő gyakorlatoknál is folyik rólam a víz, egy másfél órás eddzés után olyan mintha lefürödtem volna. Mióta az eszmet tudom mindig erősen izzadtam, de ahogy komolyabban sporotlok még intenzívebben izzadok. Mások meg alig verejtékeznek:S. Genetika vagy más komolyabb okai is lehetnek?
19/f
2011. jún. 30. 21:59
1/8 anonim válasza:
Ha simán nem izzadsz,csak edzésen az azt is jelentheti,hogy az izzadság mirigyek is edzésben vannak,ezért gyorsan reagálnak.
2/8 anonim válasza:
Én is így vagyok,kit érdekel?
Nyakamba teszek egy vizes törölközőt,hűsít is,meg törlöm magam. Ne törődj vele...ez van,sokan vagyunk így.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csakhát közbe olvasgattam ès aki mindig erősen izzad ott szìvproblèmàk lehetnek. Ezèrt aggódom picit
2011. jún. 30. 22:15
4/8 anonim válasza:
Kivizsgáltatod magad és megnyugszol.
5/8 anonim válasza:
szereted a sos dolgokat?
ha igen akkor ugyelj h mennyit eszel sos kajakat, ugyanis attol is jobban izzadhatsz, es ez komoly
6/8 anonim válasza:
vizsgáltasd ki magad és kiderül...
7/8 anonim válasza:
Edzett vagy és a tested hamar átkapcsol megfelelő fokozatba.
8/8 anonim válasza:
22:23-as mond valamit! Megettem egyszer edzés előtt 200g sós mogyorót és sokkal jobban izzadtam mint máskor. A sót is kiizzadtam. Miután megszáradtam szinte söpörni lehetett a bőrömről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!