Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Félmaraton futásnál mi számít...

Félmaraton futásnál mi számít átlagos időnek?

Figyelt kérdés

Régóta futok hobbi szinten, és szeretném magamat kipróbálni egy félmaratonon.

Sosem futottam még egyszerre ennyit, természetesen legalább egyszer, de inkább többször szeretném lefutni előtte a távot, már csak azért is, h kipróbáljam, hogy megy -e egyáltalán. Egyébként egy óra- egy óra 10 perc alatt szoktam 10-11 km-t megtenni.

A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen "versenyen" mi számít jó és elfogadható időnek? Esetleg szokott lenni vmi szintidő, ami felett már nem érvényes?

Meg ha valakinek van ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata, szívesen venném, ha megosztaná velem! Köszönöm előre is!

2012. máj. 29. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:

itt olyan 2 óra körüli idők vannak

[link]

2012. máj. 29. 13:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi! Igazából megtaláltam a a K&H maraton oldalát (ezen szeretnék indulni), és ott egyéni félmaratonnál tavaly egy majd' négyórás időeredmény volt az utolsó (igaz, egy nagyon idős bácsitól), de ezek szerint ott nincs szigorú szintidő.

Bízom benne, hogy max. 2 és fél óra alatt nekem is sikerülni fog.

Mindenesetre aki volt már félmaratonon, és megosztana tapasztalatokat, esetleg van valami hasznos tanácsa egy "újoncnak", annak továbbra is örülnék!

2012. máj. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!