Sziasztok.16,5 éves, vagyok 172cm és 58,5kg.3,5 hónapja járok kondizni, eddig ittam táplálékkiegészítőt,de sajnos nem nagyon dobbot rajtam,mondjuk számítottam is rá mert csak táplálékkiegészítő.Szeretnék gyorsabban tömeget növelni és arra gondoltam, hogy ez a Danabol alkalmas lenne erre a célra.Csak ugye,ami a kérdésem is, hogy nem lenne-e ez korai?A válaszokat előre is köszönöm,de ha lehet csak olyan ember írjon,aki ért ezekhez.
2012. máj. 27. 00:42
1/10 anonim válasza:
Felejtsd el, kölyök! Egyrészt, három és fél hónap nudli. Semmit sem fejlődsz annyi idő alatt. Az izomnövelés évekre szóló feladat, és nagyon, nagyon súlyos baj van a hozzáállásoddal és a türelmeddel, ha már most doppinghoz akarsz nyúlni, mert nem látod, hogy óriási mértékben izmosodnál. Másrészt, nem, hogy ilyen korban, hanem később sem szabad semmilyen szinten sem ilyen szerekhez nyúlni! Számtalanszor elmondták már számtalan helyen, hogy mennyire káros, de úgy látszik, még mindig nem elégszer. Tönkretesz, szétszed, taccsra vág, érted? Eszedbe se jusson! Verd ki a fejedből!
2012. máj. 27. 01:33
2/10 anonim válasza:
Soha ne szedj be ilyen sz@rokat, pláne ilyen fiatalon. Most kezdted és egyből koxolnál? Fél év után meg már mit szednél, növi hormont? Na neee!!
Elmondanám, hogy ha normálisan összeraknál egy tömegnövelő étrendet, akkor évekig tudnál naturában is fejlődni. Eleve hülyeség koxolni hobbi szintű gyúrósnak, kockáztatni az egészséget pár kg izom reményében és ráadásul a legszemetebb, legócskább cuccal. Hagyjuk meg a versenyzőknek a koxolás nyújtotta "előnyöket"és te csak eddz simán, egészségesen, ha nem akarod tönkre tenni magad.
2012. máj. 27. 06:32
3/10 anonim válasza:
NO KOX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 27. 07:19
4/10 anonim válasza:
4:0 a "hagyd a danabolt és társait a francba, inkább egyél rendesen, és jólesz" javára.
2012. máj. 27. 12:20
5/10 anonim válasza:
Az olyan emberektől vagyok rosszul a terembe is,mint amilyen Te vagy..
2012. máj. 28. 19:44
6/10 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség? Pont, hogy a kezdők fejlődnek elején leggyorsabban.. bár én kezdésnél 1-2hónap alatt már látványos változáson mentem keresztül volumass 35 mellett. Keményen kell edzeni ha szedsz ilyeneket, és mellettük normális étrendet kell kialakítanod.
Azokkal meg ne foglalkozz akik mást mondanak.. semmivel se tudnak többet. Főleg úgy, hogy nem szednek semmit. Te életed te döntöd el, hogy mit akarsz. Por mellett épp ugyanannyi beleadás kell mint anélkül. Porokba is csak szén hidrát+fehérje van ami sztem senkit se vág gallyra.. mivel ez feltétlen szükséges szervezetnek kondi mellett.
Nekem egy haladó testépítő ajánlotta ezt a Tablettát, de még nem próbáltam. 18 vagyok van rá esély, hogy kipróbálom. Csak kess kell ami meg nem a fán terem.
2012. máj. 29. 17:46
7/10 anonim válasza:
"Azokkal meg ne foglalkozz akik mást mondanak.. semmivel se tudnak többet. Főleg úgy, hogy nem szednek semmit. Te életed te döntöd el, hogy mit akarsz. Por mellett épp ugyanannyi beleadás kell mint anélkül. Porokba is csak szén hidrát+fehérje van ami sztem senkit se vág gallyra.. mivel ez feltétlen szükséges szervezetnek kondi mellett. "
xDxDxD
Hát Te nagyon h ülye vagy!!xDxD
2012. máj. 29. 18:18
8/10 anonim válasza:
17:46 !
Tudod te egyáltalán, miről van szó? Válaszolok helyetted, mert látszik: NEM! És ha már a témát se sikerült eltalálni, akkor meg pláne ne pofázz bele baromságokat, oké?
(és hogy tanulj: a Danabol NEM szénhidrát, NEM fehérje, hanem SZTEROID (elvileg, aztán kitudja, valójában mit raknak bele), és mint olyan ILLEGÁLIS, és HORMONális zavarokat okozhat. Egy ilyen sima fehérje+ch tápkieg sincs sanszban sem vele. teljesen más kategória.)
2012. máj. 29. 19:36
9/10 anonim válasza:
17:46 szép volt fiam, ülj le, egyes!
2012. jún. 12. 22:50
10/10 anonim válasza:
Válaszolóknak igazuk van! Ne szedd, ott a Biotech usa, stb, megbízható termékekkel, fehérje vitamin, stb, ilyenekhez ne nyulj, sok olyan ember van, akik ilyesféle szerekhez nyúltak, és évek multán betegségek alakultak ki náluk! Kerüld:) Ha van kitartásod, céltudatosságod, akaraterőd, és szereted csinálni, élvezel minden egyes edzést, akkor végképp nincs szükséged erre, ha szedsz is fel vele valamit, az csak "álca" pár hónap után, ha abbahagyod, rondán összeesel.... sokat olvastam ilyenekről, főleg danabol... egészségtelen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!