Bevettem 50 danabolt. Utókura szükséges ennyinél?
Figyelt kérdés
Elkeztem egy danabol kurát de azóta megbántam és abbahagytam.2012. ápr. 29. 22:48
1/7 anonim válasza:
Maximum egy legális tesztoszteronszint növelőt szerezz be (pl testopump) mert gondolom egyik napról a másikra leálltál, és még alacsony a herék tesztoszteron termelése...
2/7 anonim válasza:
Soha semmilyen anabolikus szteroidot ne szedj be, mert tesztoszteroncsökkenést okoz mindenkinél. Valakinek nagyon drasztikusan és teljesen impotens lesz, valakinek csak enyhén, de mindenkinél okoz visszafordíthatatalan tesztoszteronszint csökkenést.
3/7 anonim válasza:
Tribulus-al próbáld meg visszaállítani a hormonszinted!
4/7 anonim válasza:
0 szem még kevés ahoz hogy leálljon a saját termelés
5/7 anonim válasza:
Láma... 50 danabol pont arra elég, hogy a tesztoszteronszintedet leállítsa, de semmit nem fejlődsz tőle (amúgyse sokat, nem láttam olyat, aki ettől a szartól jól nézett volna ki)
Szal pont arra volt elég, hogy kiüsd a hormonháztartásodat zsenikém. utókúra kell. a tesztoszteronfokozó szart se ér...
6/7 anonim válasza:
anyukádat lámázd! 50 szem mire elég semmire!! A saját teszto termelés 2 hónap alatt áll le! szerinted 50 szemet 2hónapig szedett? úgyhogy bújjál el nagy mester
7/7 anonim válasza:
nem téged lámáztalak, hanem a kérdezőt. XD
akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!