Mire jó a tömegnövelő?
A proteinturmuxot helyettesíti? Vagy a gyors hízást segíti?
(Nem értek a testépítéshez, csak kíváncsiságból kérdezem, nem kell lehurrogni.)
egy komplex edzés utáni tápanyag forrás.
gyors feszívódású protein és gyors felszívódású szénhidrátok is vannak benne.
ezen kívül persze még mást is szoktak tartalmazni de lényegében annyi mint egy protein-dextróz vagy protein,vitargo kombó csak persze drágábban és fix arányokkal.
semmire, ne használd! Ne használj ilyen vegyszerekkel kezelt moslékokat!
De a kérdésedre válaszolva, már abban benne van a válasz... tömegnövelő :D Növeli a tömeget, hízol tőle. Vigyázni kell, mert hirtelen is megindulhat ez a tömeg ilyen szerektől, és kirepedezik a bőröd. Tehát a legbiztonságosabb, ha elkerülöd ezeket, még ha ajánlják is neked
Engem személy szerint a világon az tud legjobban feldühíteni, amikor valaki olyan dologba p_fázik bele amiről semmi fogalma nincs, Kedves 2. Válaszoló.
Ne vezesd már félre a kérdezőt, ha nem tudsz kielégítő, pontos választ adni, inkább ne is írj semmit.
Kérdező: ahogy előttem is írták, a tömegnövelő koncentrált élelmiszer, szénhidrát és fehérje keveréke, adott terméknél még kiegészítve extrákkal. (+glutamin+kreatin, stb.)
Edzés után azért célszerű fogyasztani tömegnövelőt, ugyanis a bekevert állapotában (folyékony) sokkal gyorsabban feltud szívódni a szervezetben, és a gyors felszívódású fehérjék és szénhidrátok sokkal hamarabb látják el tápanyaggal a kimerült izmokat, mint a szilárd táplálék. Üdv.
Mivan? Nem én beszélek hülyeséget, hanem te :D használsz ilyet? Amúgy ja, azon kívül h pár haverom allergiás lett rá, valóban minden oké vele... tényleg, tök normális minden, nyugodtan használd!
És nem beszélek hülyeséget, te dumálsz olyanokról, amiről nincs fogalmad, szerinted ebben normális tápanyagok vannak? Lehet h a dobozán ez van, de ha normálisan utánajársz a dolgoknak, és nem a testépítő haverjaidra hallgatsz, akkor tudod, h mire mennek ki ezek a szennyek
Kettőnk között az a különbség, hogy Te, nem tudsz semmi kézzelfogható bizonyítékot szolgáltatni az állításodra, míg én - igaz közvetve - de tudok.
A táplálékkiegészítőket, nem egy, független laboratóriumban számtalanszor bevizsgáltatták már és sehol nem találtak semmi problémát. Ahol mégis, azt a terméket bevonták, a gyárat büntették etc, etc...
Másfelől pedig az hogy ezeket a termékeket emberek százezrei használják mindenféle egészségkárosodás nélkül, szerintem utal valamire.
Az hogy két haverod allergiás egy benne lévő anyagra (az összetettebb tömegnövelőkben lehetnek még extra dolgok mint stimulálók vagy valami) még nem jelenti azt, hogy magától a terméktől lettek azok. Tudod van olyan, hogy az allergia adott, csak az anyaggal nem találkozik a szervezet sokáig.
Mondj konkrétumot és akkor van miről vitatkozni, máskülönben csak egy hülye maradsz a sok közül.
Az, hogy olvasási nehézségben szenvedsz nem az én bajom.
Leírtam...
Több újságcikkben is lehet olvasni ilyen ügyekről, számos weboldal, blog foglalkozik ezekkel a dolgokkal. Bevizsgálások eredményét is közzétették már nem egy alkalommal, sőt magánemberként is lehetőség van laboratóriumokban bevizsgáltatni terméket.
Ez az egyik. A másik pedig, hogy - mint azt a jogban szokás mondani - az ártatlanság vélelme itt ugyanúgy érvényes. Amíg nincs bizonyíték arra, hogy káros, vagy mesterséges anyagok találhatóak a táplálékkiegészítőkben, addig nem is hiszem hogy az - az előző hozzászólásomban kifejtett okok miatt.
A gyártókat ellenőrzik, szigorú élelmezés- és egészségügyi előírásoknak kell megfelelni. Egy gyár padlójáról zokszó nélkül elfogyasztanék egy háromfogásos vacsorát.
De TE, mit tudsz bizonyítani? A haverod allergiája egy vicc, más valami?
Zakathol, én veled vagyok, héj! Csak nem címeztem, azt hittem, annyira egyértelmű, hogy kihez beszélek, bocsáss meg :D
Na meg más a százalékunk is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!