Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi fekvőt tudtok lenyomni...

Mennyi fekvőt tudtok lenyomni egy huzamba?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 00:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

175 centi vagyok, 42cm a karom átmérője, 110 a mellbőségem.

2012. máj. 24. 14:06
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam volna, hogy ekkora farokméregetést fog szülni ez a kérdés. :)

Sporttársak, eddzetek! Fejlesszétek magatokat folyamatosan, életetek utolsó napjáig, majd kezdjétek újra következő életetek első napján, csak ez számít!

2012. máj. 24. 15:28
 23/28 Ci.ara ***** válasza:
36megy 2perc alatt de ez ugye lendületből van de szabályos tehát a mellem a földet érinti és váll szélességnél kicsit nagyobb
2012. máj. 24. 18:09
 24/28 A kérdező kommentje:
akkor szerintem nekem van a legnagyobb fas.om.Én 70et kiküldök,ha beles.arok is de megy.elején gyorsabban a végén emg már tök lassuan
2012. máj. 24. 18:23
 25/28 anonim ***** válasza:

Jó, nekem meg nagyobb a karom mint a testmagasságom... na viccet félretéve akkor is igaz amit írtam, a testépítésnél az ember nem tartós munkára edzi az izmait, hanem nagyobb erő rövidebb ideig való kifejtésére, a fekvőtámaszozás pedig nem ilyen.

2012. máj. 24. 22:23
 26/28 Tojasleves válasza:
Szerintem a testépítő a zsűrinek edzi magát, nem állóképességre vagy erőemelésre. az, hogy én kézenállva ugyanannyit nyomok fekvőt, mint simán, az csak simám gyakorlás kérdése. aki testépít, ne fekvőzzön, mert elmetabolizálja az izomzatát. aki testépít az építsen testet, aki erőre gyúr, csináljon olyan gyakorlatokat.
2012. máj. 25. 01:30
 27/28 anonim ***** válasza:
én meg 40 szabályosat tudok
2012. máj. 27. 22:03
 28/28 anonim válasza:
Mi van csak nálunk volt tesi óra? A minimum 50 volt úgy hogy a tanár számolt... jó lassan... és kajak azt mondogatta mindig hogy akkor " mivel itt nincs lány aki nem bírja az ötvenet az homokos "
2012. jún. 3. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!