Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi fekvőt tudtok lenyomni...

Mennyi fekvőt tudtok lenyomni egy huzamba?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 00:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

A kérdésre így nehéz válaszolni, mert ha valaki gyorsan csinálja és szinte pattan a talajról, a munka legnagyobb része elcsalódik és lendületből, valamint az izmokban és inakban eltárolt rugalmas energiából jönnek az ismétlések.

Lassú tempóban ér valamit ezt megnézni.

2012. máj. 24. 00:37
 2/28 A kérdező kommentje:
te mennyit tudnál lassú tempoban?
2012. máj. 24. 00:46
 3/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Szerintem e mondat írásakor maximum 15-öt, amennyiben igazán lassan csinálom. Még sokat kell fejlődnöm.
2012. máj. 24. 01:13
 4/28 A kérdező kommentje:
:D:Dazt hittem te nagy bodybuilder vagy!!:D
2012. máj. 24. 01:25
 5/28 anonim ***** válasza:
Maximum 2-t, de ez már a csúcsteljesítményem, az átlag 1:D (csak hogy lássátok, bármennyit írtok, az még mindig több, mint amennyit én bírok megcsinálni) L
2012. máj. 24. 02:08
 6/28 anonim ***** válasza:

:)

A testépítés nagyon távol áll tőlem gyakorlati szinten. Mint sport, nagyon érdekesnek tartom, és igyekszem naprakész lenni belőle minden szempontból, és elméletben mindig felkészülten nyilatkozni róla. De én magam nem űzöm.

Jómagam a minimalista, funkcionális edzés híve vagyok. Súlyzóval nem, hanem csak saját testsúllyal és kettlebellel edzek.

Sosem állítottam, hogy edzettségben magas szinten állnék, rengeteget kell fejlődnöm ahhoz, hogy elit szintre lépjek. De ez nem ok arra, hogy elméletben ne képezzem magam minél jobban.

2012. máj. 24. 02:11
 7/28 anonim ***** válasza:
Kedves Válaszoló, ez nem egy verseny. :) Másfelől, amennyiben az az 1-2 ismétlés valóban szabályos, nem rossz teljesítmény, tekintve, hogy a legtöbben ennyire sem képesek.
2012. máj. 24. 02:12
 8/28 anonim ***** válasza:
Mielőtt bárkit is leszólnál, kedves kérdező. Próbáld meg te is nyugodtan lassabban a fekvőtámaszt. 2 másodperc legyen, míg leengeded magad, holtponton tartod magad 1-2 másodpercig, majd 2 másodperc, mire feljössz. Hidd el, ebből 15-20 db is elég tud lenni ;)
2012. máj. 24. 06:31
 9/28 anonim válasza:
Én 12 szabályosat. Viszont kb 1 hónapja kezdtem el edzeni,előtte 2db-ot tudtam
2012. máj. 24. 06:40
 10/28 anonim válasza:
Szabályosan én is kb. 10-15-öt. Lendületből pedig olyan 40 körül.
2012. máj. 24. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!