Mennyi fekvőt tudtok lenyomni egy huzamba?
A kérdésre így nehéz válaszolni, mert ha valaki gyorsan csinálja és szinte pattan a talajról, a munka legnagyobb része elcsalódik és lendületből, valamint az izmokban és inakban eltárolt rugalmas energiából jönnek az ismétlések.
Lassú tempóban ér valamit ezt megnézni.
:)
A testépítés nagyon távol áll tőlem gyakorlati szinten. Mint sport, nagyon érdekesnek tartom, és igyekszem naprakész lenni belőle minden szempontból, és elméletben mindig felkészülten nyilatkozni róla. De én magam nem űzöm.
Jómagam a minimalista, funkcionális edzés híve vagyok. Súlyzóval nem, hanem csak saját testsúllyal és kettlebellel edzek.
Sosem állítottam, hogy edzettségben magas szinten állnék, rengeteget kell fejlődnöm ahhoz, hogy elit szintre lépjek. De ez nem ok arra, hogy elméletben ne képezzem magam minél jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!