167cm 61kg Nő vagyok, mennyit kellene fogynom, hogy csinos legyek, DE nem vézna?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 06:21
11/13 laci911 válasza:
Feherje dús etrendet csinál csak csirke mell meg hoodia meg pszalys napi 3 kifli meg has edzés dögivel meg egy kis futás Én férfi vagyok szeretem a vonzó nőkét amiknek szép az alakjuk csak az a baj ,hogy erre fele nagyon kevés olyan n van aki jól is tartja magát nehéz nem enni édességet mert finom meg minden csak ha egy nő meg hizik akkor ha le adja amit fel szedett akkor nagyon nem fog formasásan ki nézni meg nyúlik a bőre vagy el veszti a mellét .
12/13 A kérdező kommentje:
laci911 miért nem fog formásan kinézni? aki lefogy
2012. jún. 12. 06:28
13/13 A kérdező kommentje:
laci911 miét nem fog formásan kinézi,az aki lefogy?
2012. jún. 12. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!