Mért vagyok ilyen vézna többéves kondizás után? (képpel)
már 1-2 éve gyúrok kisebb nagyobb megszakításokkal, kétszer annyit eszek mint amennyit kívánok de még mindig kikurt vézna kis szardarab vagyok, mit kéne máshogy csinálnom?
lehet arra fogni, hogy nehezen hízó típus vagyok, vékony és túl magas, de még így is lelombozó, hogy alig fejlődök valamit.
+ kérdés: melyik izmom van legjobban lemaradva?
tudom mirol beszelsz....velem ugyanigy van.
en kb 4 eve gyurtam 1 evig, es tenyleg egesz nap ettem akkor egyfolytaban mindenfele hust. es 1 ev utan semmi nem latszott...szinten magas vagyok es nehezen hizo...most is eszeksokan de meg hizni sem hizok. en 196 vagyok es 85kilo.
Ahogy GreenTea is írja, kevés a kaja. Össze kell állítani egy jó tömegnövelő étrendet, melyben legyen min 2,5g*testtömeg kg fehérje és 5-6g*testtömeg kg ch.
Ha így sem indul meg a tömegesedés, akkor ezen is emelni kell, de tuti nem kajáltál ennyit sem.:)
Én már ilyen testnek is örülnék! XD
16/f
Az lehet, hogy valamivel keveset eszek, de ha megennék egy nap 450 g szénhidrátot akkor másra nem is maradna időm, csak kajálni.
mell-kar huszár egyáltalán nem vagyok, szerintem most a hátam a legjobb, meg lábra is kondizok.
Áruljátok már el, hogy aki a testtömeg*6 grammot elfogyasztja szénhidrátból az hogy dolgozik mellette vagy tanul? Lehet, hogy én eszek lassan, de ennyi kaját elkészíteni és betermelni...hát az egy napnak a felét elveszi.
egyébként 188 magas vagyok és 80 kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!