Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mért vagyok ilyen vézna...

Mért vagyok ilyen vézna többéves kondizás után? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

már 1-2 éve gyúrok kisebb nagyobb megszakításokkal, kétszer annyit eszek mint amennyit kívánok de még mindig kikurt vézna kis szardarab vagyok, mit kéne máshogy csinálnom?

lehet arra fogni, hogy nehezen hízó típus vagyok, vékony és túl magas, de még így is lelombozó, hogy alig fejlődök valamit.

+ kérdés: melyik izmom van legjobban lemaradva?

2012. ápr. 7. 22:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az nem olyan vészes mennyiség. 100g (60g ch)zabpehely reggel, majd 450g rizst megfőzve elosztasz 4-5 felé (360g ch) és még beviszel edzés után 50g dextrózt vagy vitargo-t.

Ennyi a ch rész (470g).

Fehérje pedig: reggel 40g protein (30g fehérje)a zabpehelyhez.

500g csirkemell elosztva 4-5 felé(125g f)+ 50g protein edzés után (40g f)+este 150g túró (20g f), összesen 215g. Még kell 500g zöldség, de azt nem számoltam bele.:) Simán be lehet habzsolni.

2012. jún. 8. 17:11
 12/20 anonim ***** válasza:

próbáld azt,hogy nem egyből eszel ennyit,hanem fokozatosan emeled a kaját.

két hetente 3-400kalóriával többet.

rövid idő alatt simán lemegy majd a napi 4000kal is.

egy kajálás meg nem több,mint 10perc nálam,van,hogy rövidebb.

2012. jún. 8. 18:26
 13/20 anonim válasza:

Jó már nektek, hogy ilyen pénzesek vagytok!

Nem tudom mit hisztek annyire a kajában nagyapámnak fingja se volt ilyenekről mégis izmos, katonaember volt.

2012. jún. 8. 19:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem több lóvé, mint elkölteni mekire vagy pizzára, esetleg cigire, piára. Hagy költsem már arra, amire akarom a saját keresetem egy részét. Nagyapádnak minden tisztelet egyébként.
2012. jún. 8. 19:34
 15/20 dirtboy ***** válasza:

/nagyapámnak fingja se volt ilyenekről mégis izmos, katonaember volt./

képzelem milyen izmos lehetett,szerintem nekünk kicsit mást jelent az izmos mint neked.

2012. jún. 8. 20:24
 16/20 anonim válasza:
Nálam azt jelenti, hogy normális testalkatod van nem azt, hogy szét vagy gyúrva tudod :)
2012. jún. 9. 10:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Én a szétgyúrt és normális között vagyok, nekem így jó. Más meg kisebben vagy tömegesebben érzi jól magát. Mindenki olyan lesz tőlem, amilyen akar, ez engem nem zavar, téged sem kéne.:)
2012. jún. 9. 10:09
 18/20 dirtboy ***** válasza:

na látod,neked a normális testalkat már izmos,így el is hiszem hogy nagyapád izmos volt /azaz normális testalkatú/.

mivel ahhoz hogy valaki tényleg izmos legyen nem olyan mint nagyapád ezért kell az étrend.

ha te csak olyan akarsz lenni mint nagyapád volt akkor nem kell étrend csak arra figyelj hogy az itt kérdezők többsége nem olyan izmot akar mint nagyapádnak volt hanem tényleg izmos akar lenni szóval ilyet ne nagyon írogass hogy nem kell étrend.

ebből úgy is csak a vita lenne mert mi ezt úgy sem hagynánk annyiban.

2012. jún. 9. 11:33
 19/20 anonim válasza:
a mellizmodra meg a hátadra van lemaradva, de leginkább a hátad, gyúrj leginkább mellre meg hátra, a többi úgy ahogy elfogadható
2013. dec. 8. 17:10
 20/20 dirtboy ***** válasza:

ma 17:10

ilyen tanácsot már nem kéne adni.

ha megnézed 2012 áprilisi kérdés,most meg 2013 december van.

kitudja most hogy néz ki milyen az arány.

2013. dec. 8. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!