Olyan kis vézna a fiam (öröklött testalkat). Mit javasoltok, mit sportoljon, hogy vastagodjon egy kicsit?
8 éves,és focizni nagyon szeret.Szeptembertől két sportot szeretne űzni,az egyik a foci,de a másikat nem tudjuk mi legyen.
Előre is köszi a válaszokat.
Az úszást javaslom én is!
bár ha komolyabban elkezd focizni sztem nem lesz ereje máshoz...a lába majd elkezd erősödni a tüdejével együtt.
megnő az étvágya is és valószínű hogy szálkásan fog növekedni. Ez jó dolog.
Kondit-gyúrást nem javaslom, mert az lehet hogy a későbbiekben a magasságának a rovására megy.
Köszönöm a válaszokat.Kondizásra,gyurásra semmiképp sem fordult meg az eszemben.Az úszás jó tipp,gondoltam rá,de a sulis úszóórákon nem is úszni tanulnak.Persze,tisztában voltam vele,hogy nem abnormális a vékonysága.Már csak abból kifolyólag sem,hogy az apja is ilyen alkatú.
Arra voltam kíváncsi,melyik az a sport amitől,idővel majd megerősödik.
Örömmel olvastam,hogy a focitól majd megjön az étvágya,mert most alig eszik.És ez nem a melegtől van,ő mindig ilyen kis étvágyú.
Szóval köszönöm,még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!