Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Has izom erősítése, inkább...

Has izom erősítése, inkább alsó részre. Milyen gyakorlatok vannak?

Figyelt kérdés
Szóval már egy ideje leadtam jó pár kilót, és mostanában úgy éreztem hogy kicsit jönne vissza, illetve nem is az hogy nagyon sok lenne a zsír a hasamon, hanem inkább nem olyan feszes. Próbáltam rá edzeni, csináltam becsülettel de azok inkább a felső részt edzették és nekem az alsó része a problémás. Most eljárok futni, nagyon jó meg minden de az is inkább (ha jól tudom) a lábakat az alsó rész erősíti amivel annyira nincs problémám. Edző terembe nem igazán szeretek járni (sok rossz tapasztalat) ezért otthoni feladatoknak örülnék. És futással való tapasztalatokat is megoszthattok, nagy függő lettem:)))) Fogyást még nem tapasztaltam, meg ilyen testi változást, csak lelkit:) Arról is írhatnátok nekem. (Bocsi hogy jó hosszú lett) Köszönöm

2012. máj. 21. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lábemelés jó az alsó részre, de hasizomgyakorlatokkal nem megy le a zsír, mivel nincs helyi zsírégetés. Viszont kell végezni, mert ez erősíti. A futás és egyéb aerob edzés szálkásító diétával együtt fogja levinni a zsírt mindenhonnan. Tehát fontos az étrend is.
2012. máj. 21. 20:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Tehát semmiképpen ne hagyjam abba(nem szándékozom) a futást majd megindul és lesz vmi látszatja ugye?:):D
2012. máj. 21. 21:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, ne hagyd abba, heti 3-4 futás mehet és mellé otthonra jó lenne még a fegyencedzés. Könyvben meg tudod venni vagy letöltheted netről is. jó kis saját testsúlyos edzés.
2012. máj. 21. 21:12
 4/12 A kérdező kommentje:
igen hallottam róla, láttam könyveb is bár lány vagyok így nem igazán akarom magam annyira kigyúrni:D de köszönöm:D
2012. máj. 21. 21:14
 5/12 anonim ***** válasza:
[link] com/doc/53854404/Paul-coach-Wade-Fegyencedzes
2012. máj. 21. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem leszel vele kigyúrt, mert ahhoz tesztoszteron is kellene, nők pedig az 1/25-ét termelik, mint a férfiak. Szóval jó az nőknek is.:)
2012. máj. 21. 21:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Ma 21.35, látod én is ajánlom a fegyencedzést, mert jó, de nem kellene a súlyzós edzés sem leszólni a többi kérdésnél. Mindegyiknek megvan a célja.
2012. máj. 21. 21:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó persze értelek titeket, hogy azért ahhoz elég komolyan kéne csinálni a dolgokat. :) De a futás az jó kezdetnek? Mondjuk most kilóba híztam, de azt olvastam hogy ez normális mert hogyhogy most a mérleggel nem is foglalkozom:D
2012. máj. 21. 22:00
 9/12 A kérdező kommentje:
-mert hogyhogy (nem tudok írni)
2012. máj. 21. 22:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Kezdetnek jó a futás, de nem árt majd kiegészíteni erősítő edzésekkel.

Amúgy vannak pl. jó kis tornák a bodyrock.tv oldalon. De a fegyencedzéstől sem kell megijedni.:)

2012. máj. 21. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!