Mit vennétek a helyemben? (Testépítés)
Figyelt kérdés
Biotech 100% creatin monohydrat,vagy bcaa nano 3d?tömegnövelés,izomépítés a cél2012. máj. 21. 15:27
1/13 anonim válasza:
Szerintem Creatine ha megfelelően szeded egy összesen 6 hetes feltöltő illetve szinten tartó kúrába , szénhidrát illetve fehérje dús étkezés előtt akkor nagyon hatékony tud lenni( persze ez sem csodaszer)...:)
2/13 Zakathol válasza:
Kreatin. Aminosavak jobban jönnek szálkásításkor, vagy akkor, ha már minden fontosabb megvan.
3/13 anonim válasza:
Kreatint vennék, ha tömegnövelés a cél, de csak miután megvan a tömegnövelő étrendem, edzés utáni fehérje+gyors ch -tápkiegem, multivitaminom.
4/13 A kérdező kommentje:
és az gáz ha én már 3hónapja creatin kúrát tartok?:Dmár nem is tudok úgy edzeni ha nem eszem előtte,nem olyan kemény az edzés.
2012. máj. 21. 15:35
5/13 anonim válasza:
Szintén kreatin! Bio Tech BCAA-val ne foglalkozz, három kapszulája tartalmaz kevesebb mint két grammot! Úgy 5-5-nek edzés előtt és után talán már valami értelme, mint TÁPLÁLÉKOT kiegészítő mellékesnek, ha erre pluszban futja.
6/13 anonim válasza:
Jobb lenne, ha ciklizálnád, de van aki folyamatosan használja.
Ha keményen akarsz edzeni, próbálj ki majd egy NO-fokozót, pl. hot blood, NO-Explode, Jack3D, stb..
Persze nem ez a legfontosabb, hanem amiket már írtam.
7/13 anonim válasza:
Nem gáz, a kreatin kúraszerű alkalmazása nem feltétlen indokolt.
8/13 A kérdező kommentje:
bioteches monohydratrol mi a véleményetek?
2012. máj. 21. 15:43
10/13 anonim válasza:
Jó kis termék a bio monohidrát én is azt szoktam venni, hiszen olcsó is viszonylag és nekem nagyon jó, mondjuk oldódása egy kicsit rossz, de szerintem ez az összes monohidráttal így van, megéri egyszóval...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!