Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit vennétek a helyemben?...

Mit vennétek a helyemben? (Testépítés)

Figyelt kérdés
Biotech 100% creatin monohydrat,vagy bcaa nano 3d?tömegnövelés,izomépítés a cél
2012. máj. 21. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az a leggazdaságosabb, shop builderes vásárlói vélemények alapján, csodák-csodája mindenkinek működött, jóval drágább kreatintermékek ellenében. Megbízható.

[link]

2012. máj. 21. 16:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Stillmass creatin monohydrátot választanék, mert 1kg csak 3.990Ft (mikrofilteres). Már is megtakarítottam pár ezer fT-ot. Ezt kipótolnám és vennék egy jó minőségű proteint. Itt is Stillmasst, mert magas %-os protein tartalmúak, nincs szénhidrát, meg szója butítás. S ne mtartalmaz aspartam, guargum, és xanthant.

BioTech USA BCAA NANO 3D

3 kapszulában van 1800mg BCAA 2:1:1 arányban.

Feltételezve, hogy 6-10g/adag lenne az ideális, akkor számold ki ezt kb. 2 nap alatt felélnéd.

Ott van a Stillmass BCAA por 2:1:1 arányos 500g 5.700Ft, vagy is 50db 10g/adag jönne ki belőle.

2012. máj. 21. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszadóval, szintén Stillmass-os termékeket vásárlok,

a BCAA-t (500 g), és HMB-t (250 g). Jól belehet "zabálni" ezekből, mert szinte röhejesen alacsony az áruk. Ezért is hittem, hogy valami kamu, de mondom ilyen árért nem nagy veszteség. Csakhogy előzetes anabolikus kezelés után némi vízen kívül semmit nem vesztettem, erőnlét 100%-ban megtartva.

Muscleteam webshop!

[link]

2012. máj. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!