Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez micsoda,1,5 cm-t nőttem 1...

Ez micsoda,1,5 cm-t nőttem 1 edzés után?

Figyelt kérdés

Újra elkezdtem járni kondiba, 1 év után, és megvolt a bicepsz, tricepsz nap.. Annyira fura, egyszerűen meg vagyok ijedve, hogy 1,5 cm-t nőtt a karom, 1 edzés alatt. :S

2 nappal vagyok most az edzés után, és akkora fájdalom, nem is olyan izomláz, hanem fura , mitha görcsölne folyton az izom, és a karomat kihajlítani telljesen szinte nem is bírom, az alkaromban meg a bicepszemben akkora a "feszülés", és nagyon fáj, ha próbálkozom. 1kg-ot fogytam 3 nap alatt.. Mivan velem? Annyi, hogy edzés után 1 óriásit kajáltam, tele fehérjével, meg próbálok enni amennyit bírok, ch fehérje meglegyen... étrendem nem nagyon van, meg még kiegészítőt sem használok, csak próbálok "úgy" enni.. Nem írkálok hülyeségeket, nem írnám ki a kérdést feleslegesen, tudom hihetetlen az 1,5 cm, de be vagyok rezelve. Nem értem.. 15 vagyok, 175cm és 68 kg. Mivan velem? :S

2012. máj. 20. 00:17
1 2
 1/12 Smartguy86 ***** válasza:

Ööööö... Most akkor vagy az van, hogy te a bedurrant karodat mérted le, vagy az van, hogy túledzetted a karodat és izomgyulladásod van.

Első esetben hüle vagy, nem úgy kell. Második esetben jegeld, pihentesd pár napig, ha nagyon fáj esetleg háziorvost hívd fel. Amúgy meg tanulj meg normálisan edzeni és bemelegíteni!!!!

2012. máj. 20. 00:29
 2/12 A kérdező kommentje:
A bedurranás az, mikor feszül anélkül, hogy te ráfeszítenél, ugye? Én így tudom, na nekem nem így van, ha nem feszítek rá, akkor nem feszül, csak ha próbálom kinyújtani. Hü*ye nem vagyok, kösz a bókot, énsem hül*ézek, nem tudom, te hogy jössz ezzel, de nembaj. Normálisan edzettem, már kb 1 éve olvasok az edzésről, és több hónapig edzettem ezek előtt..
2012. máj. 20. 00:38
 3/12 A kérdező kommentje:
ja, meg a bedurranás 3 nap múlva is van?
2012. máj. 20. 00:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Sima izomláz. Mivel nem voltál sokáig, ennyi ideig tart igen. Ez még lehet attól hogy nem melegítettél be normálisan és még túledzés is volt. Meg bicepszet és tricepszet egy nap nem szoktunk edzeni.
2012. máj. 20. 00:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Meg most így hirtelen ez jött [link] :D
2012. máj. 20. 00:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Pedig bemelegítettem, olyan 5-10 percig.. nem tudom akkor, lehet csak nem rendesen. hát azért én bírok mozogni, ma végig spanokkal mászkáltam:D
2012. máj. 20. 01:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Jó nem ez volt a lényeg hanem hogy túledzés és utána meg megy a jajveszékelés.
2012. máj. 20. 01:06
 8/12 A kérdező kommentje:
kb 120-140 g fehérjét vittem be aznap. tehát lebontani tuti nem fogja az izmokat a túledzés miatt. (szerintem)
2012. máj. 20. 01:08
 9/12 anonim ***** válasza:
De az azt követő napokon is ennyi fehérjét vittél be?
2012. máj. 20. 01:26
 10/12 anonim ***** válasza:

ma 00.44, pedig szoktunk egy napon bicepszet és tricepszet edzeni. Honnan jön ez a hibás gondolat, hogy nem?:)

Nincsenek kőbe vésett tuti edzéstervek, négynaposnál is nagyszerűen működik egy mell-váll, láb, hát, kar edzésterv.

Ötnaposnál pedig ez az egyik legnépszerűbb felosztás:

[link]

Szóval írd úgy inkább, hogy neked nem jön be, de hogy mások nem edzik egyszerre a kar izmait, az így nem fedi a valóságot.

2012. máj. 20. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!