Futhatok vagy a futás kizárva?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy négy hónapja derült ki inzulirezisztens vagyok.a doktor azt mondta hogy sétáljak gyors tempóban napi 40 percet .olyan "sportot" kell végeznem ami nem emeli a pulzusom hanem egy szinten tartja akkor a futás kizárva??#futás #inzulin rezisztens
2012. máj. 19. 21:14
1/5 anonim válasza:
Nem értem, a kettő miért függ össze. Az inzulinrezisztencia szerintem a táplálkozásodat kell módosítsa, nem az edzést.
2/5 A kérdező kommentje:
én se értettem! :) de azért köszi! :)
2012. máj. 19. 21:33
3/5 anonim válasza:
Nézd, én nem vagyok orvos, ezért nem akarom csípőből elutasítani olyasvalaki véleményét, aki mégiscsak szakember, de én nagyon sokszor távolról sem vagyok meggyőződve az orvosok felkészültségéről. A jó orvosok drága magánklinikákon vannak, vagy külföldön. A "mezei" orvosoknak van, hogy gőzük nincs arról, mit csinálnak.
Lyle McDonald cikkeiben olvastam az inzulinrezisztenciáról, és nem emlékszem, hogy láttam volna utalást ennek végezhető sporttal való összefüggéseire. Szerintem szánj rá néhány ezer forintot, és kérd ki komoly szakember véleményét, mert nekem mint "hozzáértő laikusnak" ez a dolog nagyon sántít.
4/5 anonim válasza:
Nem vagy meghízva? Ha igen, akkor a vérnyomásod se valószínű, hogy rendben van, akkor meg tényleg jobb a kardióedzés, mint pl. a súlyemelés.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát! csak azért kérdem mert 15 éves lány vagyok középiskolába járok gyógytesire és a torna tanárom futtatni akar de eleve nem bírnak a térdeim és a derekam is fáj ráadásul a doki is mondta hogy inkább sétáljak. második válasz adó de még midnig kövér vagyok vmilyen szintem de már 15 kilót fogytam 4 hónap alatt!
2012. máj. 20. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!