Mire kéne ráerősítenem hogy megbírjak csinálni egy normális fekvőtámaszt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 20:45
1/5 anonim válasza:
Azért az elég kemény ha egy darabot sem tudsz szabályosan megcsinálni.
Esetleg keress rá a Fegyencedzés című könyvre abba megtalálod hogyan kezdj neki az edzésnek.
2/5 anonim válasza:
Egy darabot még én is meg tudok csinálni, pedig egy antisportos nő vagyok :D
Biztos, hogy így akartad kérdezni?
3/5 anonim válasza:
Lehet a súlyoddal van a baj. De egyébként kar izmai, és főként mellizom kell a fekvőhöz.
4/5 Ci.ara válasza:
huuuuu átérzem a helyzeted anno még én sem tudtam egy szabályosat sem megcsinálni
Én úgy kezdtem el h egy magasabb cuccra mondjuk ágyra ráraktam a kezem és női fekvőbe nyomtam ha ez már ment utána jött a női fekvő a földön aztán ágyon a normális fekvő aztán a földön a normális fekvő nem teljesen szabályosan és végül megszületett a szabályos mellem a földet éri+ váll szélességű fekvőtámasz :)
5/5 anonim válasza:
A fekvőtámasz során főként a mellizom és a tricepsz dolgozik.A fekvenyomás lehet, hogy segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!