Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy nyújtsak bicepszre?

Hogy nyújtsak bicepszre?

Figyelt kérdés
elkezdtem itthon kondizni súlyzóval és amikor befejeztem be szokott durranni és nem tudom hogy lehetne elnyújtani.. le szoktam rázni, de nyújtást csak tricepszre, mellre, hasra és alkarra tudok... bicepszre nem.. ötletek? előre is köszi!!
2012. máj. 19. 11:43
 1/5 Smartguy86 ***** válasza:
91%
Kinyújtod a karodat oldal irányba egyenesen, nekitámasztod a végét pl egy szekrénynek, vagy falnak és a felsőtestedet előrefelé mozdítva nyújtod a bicepszet. Érezni fogod, hogy mikor nyúlik. A válladnál ne hajoljon hátrébb a karod, mert az már a mellizmot nyújtja. Mindig legyen egy vonalban a karod a testeddel.
2012. máj. 19. 11:52
 2/5 Smartguy86 ***** válasza:
93%
Vagy leengeded a karjaidat, a tenyereid kifelé néznek magad elé és nekifeszíted valaminek őket. Így nyújtott karral nyúlni fog a bicepsz. (Puszta logika - a bicepsz a karhajlító izom, tehát a kar egyenesítésével nyújtható)
2012. máj. 19. 11:53
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2012. máj. 19. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
hu BBTV-ben láttam egy ilyet... bunny edzett egy csajjal, és a csaj mutatta meg hogy hogy kell nyújtani a bicepszet:D de shol se találom, ha nagyon fontos tudnod akk keresgesd:D
2012. máj. 19. 15:09
 5/5 anonim válasza:
2012. máj. 19. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!