Irnátok női alakformáló/zsírégető edzésterveket (konditermit)? Vagy likelnétek?
Az alakformálás és a zsírégetés két külön dolog. A formát az izmok adják, ha meg sose sportoltál, és leadod a zsírt, attól nem leszel formás. Formásodáshoz ugyanúgy kell súlyzózni, mint bárki, nézhetsz bármilyen női edzéstervet, vagy akár férfit, ha az tetszik. [link]
Zsírégetéshez meg elég heti háromszor 30-40 percet futni, vagy más aerob jellegű mozgást végezni.
Étrend is kell, előbbihez tömegnövelő étrend, utóbbihoz szálkásító diéta.
Első fokon ilyen koncepciót javaslok. Van még egy másik írás, amit már húsz perce keresek, de egyszerűen nem találom, de azért még igyekszem, már engem zavar, hogy nincs meg. :)
Elég morbid poén volt, de eredeti.
Én kicsit túlbonyolítottnak találom első blikkre azt az edzéstervet, a felesleges, izolációs gyakorlatok miatt. De végül is nem rossz.
tudod hogy van deni:).
ha nő mutatja be a képeken-ugyanazokat a gyakorlatokat,amit férfiak is ugyanúgy végeznek-csak akkor hiteles nekik.
Lehet benne valami, Kedves Válaszoló. :) Ám szerintem nem minden esetben. Pont ezzel kapcsolatosan tettem fel korábban egy kérdést, íme az eredmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!