Hogyan tudja megvédeni magát egy nő egy késes támadó ellen? Tudom, hogy a legtöbb válasz SEHOGY lesz. De ha van valaki aki tudná mit lehet tenni egy ilyen tehetetlen szituációba akkor várom a kommenteket
Ha eleve nem vagy képzett akkor jobb ha elfutsz, esetleg lánccal megpróbálhatsz rábszni a támadó kezére, hátha elejti a kést, aztán meg fejbebszod a lánccal.
Erre való a "rigalánc" amit szoktak kilógatva hordani a gatyán.
"Statisztikai adatok alapján a legtöbb késes támadás 2 méteren belül esik"
Igen, európában kevés a késdobáló, de nézd meg Mexico statisztikáját is :D
emberismerettel.
egy jó ember-testbeszéd ismerő,10 méterről simán kiszúrja,hogy valaki bemérte és van ideje dönteni,hogy harcol,vagy fut,feltűnést kelt.
ha meg hátulról kapnak el és úgy nyomják a nyakadhoz,akkor nincs mit tenni.
de az önvédelem szerintem a környezet folyamatos bemérésével kezdődik.
egy ilyen tanulmányt találtam egyébként régebben,hogy egy nő megúszta élve egy késes sorozatgyilkos,nemi erőszak tevő támadását.
a csaj elkezdett neki ilyeneket mondani,mikor nekiállt a dolognak a fickó-gyere essünk túl rajta,nem egy nagy dolog,na add ide azt a kis mütyürt majd én életet verek bele,stb.
a bűnözőnek meg ugye az volt a célja,hogy lássa a félelmet,hallgassa a könyörgést,ez ajzotta fel az érzékeit.
mivel ez nem valósult meg,unottan otthagyta a csajt a sikátorban ahová előzőleg bevonszolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!