Coopert futok két hét múlva. Mit tegyek, hogy ne rettegjek tőle? Segítség! (lent)
Nem kell félni ettől, nem olyan rossz ez. 12 percet kibírsz, azt mindenki kibírja. Esetleg hogy jobban teljen az az idő, kérd meg a tanárod hogy hagy hallgass zenét közben, én is így szoktam futni, 4 számot meghallgatok és már le is telt az idő, észre se lehet venni.
A másik jó tanács, hogy akárhogy szúr az oldalad, meg nem kapsz levegőt, ne állj meg! Azért mondom, mert utána elmúlik. Esetleg kicsit kocogj amíg rosszul vagy, de semmi esetre ne állj meg. Ne úgy fogd fel mint egy felmérést, csak mint valami bemelegítést v ilyesmit.:)
Hát ettől én is dilit kapnék, hogy egy kis, zárt szobácskában fussak 20-30 kört, pedig én az átlaghoz és a koromhoz képest nagyon jól futok. Miért nem a szabadban tartják amúgy?
Egyébként azt javaslom, ne tulajdoníts ekkora jelentőséget az egésznek! Először is érj el magadtól egy elfogadható eredményt kint, normális körülmények között! És ha ez megy, az már ad elég önbizalmat ahhoz, hogy ebbe a tornatermi bohóckodásba is be tudj szállni, ha kell. És ne gondold ennyire túl ezt az egészet, nem akkora tragédia ez, és így is, úgy is ki fogod bírni.
Válassz ki egy filmsorozatot, amit nagyon utálsz! Nézz meg belőle néhány részt! Aztán amikor futni kell, gondolj arra, hogy a 12 perc időtartama meg sem közelíti egy rész hosszát! :D
A helyzet az, hogy nem a fizikai megterhelés nagy, hanem a pszichikai. Ezt magad is jól mondtad. Menj el kocogni valamelyik nap 8 percet, de csak úgy hobbiból! Látni fogod, hogy nem nehéz, és csak a megmérettetéstől, a "tanári terrortól" érzed magad annyira stresszesnek, hogy a Cooper nagy dolognak tűnik. Ez után másképp fogsz hozzáállni.
A többi osztálytársad akik már lefutották, ugye nem lesznek ott nézőnek?
Ha csak a tanár lesz ott, meg még páran akik nem futották le, szerintem nem olyan gáz:)
Gondolj arra, hogy nem vagy egyedűl az a pár másik lány, ott lesz neked lelkitársnak:)
Megbukni nem fogsz, mert azt írtad, hogy nem állsz rosszúl tesiből, tehát igazán nincs miért agódnod, akár hányast is kapsz majd a futásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!