Így lehet coopert futni?
Figyelt kérdés
holnap futunk de nekem gerinc ferdülésem van, tavaly nem kellett emiatt futnom, de most uj suli van és azt mondja a tanár hogy ez nem hosszú táv és le kell futnom. igaza van?2009. okt. 20. 15:07
1/11 anonim válasza:
Nekem is volt gerincferdülésem, de attól nem voltam felmentve tesiről, a futás nem árthat.
2/11 anonim válasza:
A gerincferdülésnek nem árt a futás. Hát és hasizmok erősödnek.
És a cooper tényleg nem hosszútáv.
3/11 anonim válasza:
a mi általános sulinkban vol gyógytesitanár és szerinte a futás árt.. nem emlékszem h futottunk volna. de egyébként nem hiszem hogy a tanárod ártana az egészségednek :) kérdezd meg tőle hogy mi van ilyenkor
4/11 anonim válasza:
Nálunk a suliba akinek gerincferdülése van az gyógytesis. És nekik nem szabad coopert futni
5/11 anonim válasza:
Futsz amíg bírsz a többit meg lesétálod! Én soha nem bírtam végigfutni, kit érdekel mit mond a tanár, max. 2-es leszel tesiből! Te érzed, hogy mennyit bírsz, nem a tanár! Csak lássa rajtad, hogy legalább megpróbáltad!
6/11 anonim válasza:
Dehogy nem árt, ha olyan szintű kel kpjál alóla felmentést! Ezt nekem reumatológus ismerősöm mondta, mert a futás a gerincre elég intenzív terhelést jelent, ami persze ha egészséges vagy csak kis mértékű a ferdülés nem jelent gondot! Fontos viszont a jó cipő, sajnos a szülők sokszor megspórolják és veszik a gyerekeknek ezeket a sz.ar kínai tornacipőket (gondolom ismerős) aztán meg hordják orvoshoz őket, mert ferde lett a gerincük!
7/11 anonim válasza:
akinek ilyen gondja van, nálunk is legfeljebb kocog, aztán sétál...
cooper, az a 10 perc-alatt-mennyit-futsz dolog nem..? hát az igencsak hosszú táv sztem..
8/11 anonim válasza:
Hát a 10 perces futás, egyáltalán nem minősül hosszú távnak:)
Ha meg nagy mértékű a gerincferdülésed, akkor a megállapítás pillanatában szerintem kapnod kellett volna tesi alól felmentést, ha meg aggódsz, akkor menj el az orvoshoz és kérd ki a véleményét!de szerintem semmi nem áll a futás útjába:) szerezz be egy jó cipőt, és irány a tesióra:D:D:D
9/11 anonim válasza:
Lazán letudod futni nekem is az van és egyáltalán nem vagyok felmentve + szentem próbáld meg persze ha nem fáj
10/11 anonim válasza:
én fel vagyok vele mentve. úgy értem könnyített tesi. és ebbe beletartozik a cooper mellőzése. hála istennek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!