Holnap coopert futok, de megfáztam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mindenképpen futnom kell, de félek, hogy nagyon lerontok. Alapból nem is szeretek futni, most meg, hogy még az orromon se kapok levegőt... Van valami tippetek, hogyan érhetek el jó eredményt? Ti milyen "taktikával" futtok" ilyenkor? Aki tud, az írjon, köszönöm!2009. szept. 27. 09:46
1/2 anonim válasza:
én pénteken futottam le iszonyú betegen.Szóltam tanárnak,hogy nagyon ramatyul vagyok nem kapok levegőt stb.Azt mondta,hogy akkor gyalogoljak ha nem birom.Így hát felváltva futottam meg sétáltam.Amugy ajánlok neked egy mentolos krémet az orrod alá kell kenni és akkor tisztul az orrod és kapni fogsz levegőt is.Sebesedő orra van,de nyugodtan használhatod erre a célra is.Ha ez nem áll rendelkezésedre,akkor vmien eucalyptus-os dolgot rakj oda.A lényeg h mentolos legyen és hűsitsen :)
Ügyes leszel,megfogod csinálni:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem sikerül. :)
2009. szept. 27. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!