SRÁCOK! Mi a véleményetek a testépítő lányokról?
Ha ők ezt bevállalják a sportjuk miatt, hát lelkük rajta. Mivel ez ugye csak erőteljes hormonkezelés hatására történhet meg, és csak direkt versenyzők szokják alkalmazni, ezért a való életben kb soha a büdös életben nem fogok találkozni eggyel sem, ezért lényegtelen a dolog. Félnek nagyon a csajok a súlyzózástól, mert rögvest az e kép jelenik meg a szemük előtt, és amikor jön az, hogy 'jaj, én nem akarok ilyen lenni, ezért inkább visszaülök a tévé elé', akkor legszívesebben a fejem verném a falba. Vagy az övékét...
Át kéne gondolni pár dolgot:
1) Ugye a hormonkezelés, tehát egy átlagnő azok nélkül még ha akarna sem tudna olyan lenni, hát még ha nem akar.
2) Ha ez mégis olyan egyszerű lenne, akkor tömegével szaladgálnának az ilyen nők a Váciutcán, de én még egyet sem láttam.
3) Ha már a férfiaknak is éveket kell edzeniük, hogy egy jóravaló fizikumot kiépítsenek, nekik, mint nehezebben izmosodó nőknek majd nyilván sikerülni fog két súlyzóemeléssel.
Ezért merem ajánlani akármelyik lánynak, hogy súlyzózzon csak nyugodtan, maximum egy picit izmos lesz, de ez még bőven a csodaszép-kategória, a kis félős nyápicokkal meg ne foglalkozzon :P
Ugye milyen undorító? :P És ez sem két hónap volt...
Így van, ahogy írod. :)
És jó a kép is.
Neutronlovag: Képzeld el a korai Hetest edzőpartnernek... :D Beleszámítva a borg fizikális upgradeket :D
Én úgy vagyok vele, hogy nekem mindegy milyen izmos nekem csak az számítana ami belül van.
Ha a nő ebben a sportban találta meg magát akkor csinálja hiszen csak egyszer élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!