Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » SRÁCOK! Mi a véleményetek a...

SRÁCOK! Mi a véleményetek a testépítő lányokról?

Figyelt kérdés
Mármint az olyan lányokról akik férfiasra gyúrják magukat,és úgy néznek ki mint egy izomkolosszus! Nektek az bejön? Vagy inkább voksoltok a sportos, kicsit telt csajokra? Köszi a válaszokat! :)
2012. máj. 17. 17:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem láttam még hobbi szinten izom kolosszus lányt. A hormonrendszerük egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy túl izmosak legyenek.
2012. máj. 17. 17:40
 2/17 anonim ***** válasza:
én rajongok az izmos nőkért, de nekem egy BB nő már sok. kb emelie carlsson nál van a maxom, egy michaela augustson szintű fizikumot meg konkrétan rongyosra cuccolnék :D
2012. máj. 17. 18:03
 3/17 A kérdező kommentje:
jó,de vannak lányok/nők akik szteroidokat szednek,és akkor tényleg úgy néznek ki mint egy izompacsirta...
 4/17 anonim ***** válasza:

Első. Biztos? Gondold ezt át kérlek.

[link]

A cikk is válasz a kérdésre.

5/17 anonim ***** válasza:

Nem, a szteroidokkal és hormonokkal tömött izomkolosszus testépítő nők a legkevésbé sem jönnek be, mivel heteroszexuális vagyok.

Jó, hogy így tetted fel a kérdést, mert így jól tudok válaszolni: Igen, nekem abszolút a sportos, kicsit telt lányok jelentik a zsánerem.

2012. máj. 17. 18:10
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen hü..e Anntaraxx, figyelj már oda!

A kérdező kérdezett valamit erre az első hóttul mást válaszolt.

Segítek. A kérdésben a férfiasra gyúrás tetszetősségére kérdeztek, az első meg írja, hogy nem teszi lehetővé a hormonrendszerük a férfias kinézetett. Nem persze hacsak nem cucozzák szét magukat, ergó mégis lehetséges.

2012. máj. 17. 18:13
 7/17 anonim ***** válasza:
A szteroidot használó testépítőnők nem jönnek be. A kérdés meg nem egyértelmű.
2012. máj. 17. 18:19
 8/17 anonim ***** válasza:

az igaz, hogy mást válaszolt.

ergó nem lehetséges fogadd el. önállóan belebabrálás nélkül a női hormonrendszer nem képes erre.

ez olyan mintha Neutron azt mondta volna, hogy a Trabant nem tud menni 300-al, de temeg mondtad volna, hogy de igen tud, ha beletesznek pl 1 Lamborghini motort. a lambo motor nem a trabihoz tartozik eredetileg, ergo egy trabi nem tud menni 300-al.

a temérdek férfi hormon magától nincs jelen egy nőben, ergo nem tud ilyen kib*szott nagyra nőni.

2012. máj. 17. 18:21
 9/17 A kérdező kommentje:

a kérdésem csak annyi hogy tetszenek e az ilyen típusú nők vagy nem!!!

nem az volt a kérdés hogy ezt hogyan milyen áron érik el!!!

2012. máj. 17. 18:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Hogy bővebben is válaszoljak egy Toldi Zsuzsi versenyszezonon kívül teljesen jó. Bár most Hétkilenced a favorit alak [link]
2012. máj. 17. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!