Sok helyen láttam, hogy ha nagy súlyal súlyzom, akkor tönkre mennek az izületeim az igaz?
Figyelt kérdés
Már mint olyan súlyra értem ami már jóval nehezebb nálam. Ettől egy kicsit félek mert én is súlyzom,de még nem nagy súlyal csak 40 kg.2012. máj. 17. 14:24
1/1 anonim válasza:
elsőnek el kell sajátítani a mozgást, ha ez megy helyesen akkor növelheted a súlyokat, fontos hogy hat ismétlésnél kevesebbet ne nyomj ha testépítő edzést végzel ha erőemelőt akkor mehetsz alá is. A lényeg a fokozatosság nem kell egyből a rúdra tenned 60kgot ha megy 40kg akkor utána 42-45 és így tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!