Ha sok futóedzést végzek, belül egyenes, feszes lesz a combom? Mert most összeér. Ez meg fog szűnni idővel?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 22:41
11/19 anonim válasza:
Dehogynem, mindenki a diétával jött itt,pedig az nem feltétlenül szükséges ehhez az egyszerű célhoz.
12/19 anonim válasza:
Akkor írom a megoldást: a kérdező ne változtasson az étrenden, ha éppen a futástól negatív lesz a kalóriamérleg, akkor fogyni fog, ha meg mégsem, akkor meg elkezdheti a diétát. Így okés? :)
13/19 anonim válasza:
Okés:D Ha pozitív a mérleg akkor elvileg folyton hízásban lenne, de valószínűleg stagnál a súlya , ezért a futás formálná a lábait.És az állóképesség még fontosabb is, amit szintén fejlesztene ezzel.
14/19 anonim válasza:
Na , látod, ki lehet egyezni a nagyarcú gyúrósokkal is.:)
15/19 A kérdező kommentje:
Semmi változás centikben. :(
Nem diétáztam, ez igaz.
Csak azt nem értem, hogy míg nem kezdtem el edzeni, stagnált a súlyom, úgy értem centikben nem híztam semmit, állandó volt. Vagyis nem ettem többet, mint amennyire a szervezetemnek szüksége van, hiszen akkor egyre csak híztam volna.
Szóval nem értem miért nem fogyok? Hiszen most nagyobb lett a kalóriafelhasználásom a mozgás miatt.
2012. júl. 3. 01:18
16/19 anonim válasza:
Mennyit edzel?Hány km és hányszor?
17/19 A kérdező kommentje:
2-3 naponta, 1,5 hónapja kezdtem.
Az elején még csak összesen 40 percet, de már egy hónapja egy órát.
20 percet futok, 5 perc gyors séta, 15 perc futás, 5 perc gyaloglás, majd 10 perc futás 5 perc gyaloglás.
2012. júl. 3. 19:16
18/19 A kérdező kommentje:
És úgy 7,5 km körül szokott lenne a megtett táv.
2012. júl. 3. 19:17
19/19 anonim válasza:
Akkor ideje bevetni a szálkásító diétát is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!