Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék egyenes lenni, de...

Szeretnék egyenes lenni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Már 5 éve táncolok és nagyon görbe vagyok tánc közben. Amikor simán állok vagy járok tök egyenes vagyok. Visszanéztem fellépéses videókat és nagyon görbe a hátam. Nem értem miért :( Az orvosok szerint nincsen gerinc ferdülésem. Segítsetek kérlek! Köszönöm.
2012. máj. 12. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Rosszul rögzült a tánctechnika. Nagyon komoly gyakorlással ki kell javítanod, más mód nincs. Figyelj rá!
2012. máj. 12. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Híd gyakorlat :)

Odaállsz egy fal elé háttal hátradőlsz és a kezeiddel elkezdesz sétálni a falon lefelé ameddig bírsz aztán vissza :) Lehet hogy az elején csak 10centi sikerül de gykorlás kérdése a gerincmerevítő izmaid pár hónap után megerősödnek és nagyon szép lesz a tartásod.

+jót tesz az emésztésnek is gyorsul az anyagcseréd.

Elég ha minden másnap csinálod .

2012. máj. 12. 16:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. máj. 12. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már híd azért nem a falsétával kéne kezdeni. Másfelől a Kérdezőnek járás közben egyenes a tartása, tehát nem ezzel van a baj.
2012. máj. 12. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:

válasz magasabb táncpartnert,ne frodóval topogj.

és ne szégyelld a melleid.

a púpos nők 99%ban a mellüket próbálják rejtegetni,kevésbé kihívóvá,nőietlenné válni.

2012. máj. 12. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez az előző válasz nagyon tetszik. :D
2012. máj. 12. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Emiatt volt problémám egy országos versenyen, mivel szépen táncolok, csak ugye a hátam miatt semmi esélyem nem volt.
2012. máj. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!