Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó így ez az edzésterv vagy...

Jó így ez az edzésterv vagy kellene valami női?

Figyelt kérdés

A barátom kondizik 4éve, és én is járok vele egy ideje.

Ez az heti edzésterv:

H: bicepsz+mell

Sz: tricepsz+hát

P: láb+fenék+has

Sz: kardio (futópad, szobabicaj, taposó, elliptikus tréner)

A másik kérdésem:

Alapból nem vagyok kövér (175cm, 65kg), de mindenhol van rajtam felesleg. Vastag a kezem is, a combom is, nagy a fenekem is. Ha most ezekre ráedzek, nem lesznek még vastagabbak?

2012. máj. 14. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez még így nem teljes edzésterv, csak az izomcsoportok heti bontása, mivel nem látok gyakorlatokat és sorozat, ill. ismétlésszámokat sem.

Vállra is kellene edzeni, de lehet, hogy csak véletlenül lemaradt. Amúgy jó lenne a felosztás, de itt találsz jó terveket még: [link]

Másik kérdésre: az étrenden múlik, hogy milyen eredménye lesz, ha megy hozzá magas fehérjetartalmú és alacsony szénhidrát-bevitelű szálkásító diéta, akkor a zsír lemegy majd mindenhonnan és egy formás, izmosabb alakot kapsz.:)

2012. máj. 15. 05:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam le a gyakorlatokat, mert fogalmam sincs, hogy mi a gépek neve :D Amúgy mindenből 3-4x 10et csinálok. Köszönöm a választ!
2012. máj. 15. 06:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Szívesen, jó edzést! :)
2012. máj. 15. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!