Balazs00xx kérdése:
Melyik a leghatásosabb, legjobb zsírégető szerintetek?
Figyelt kérdés
véleményeket gyűjtök , hogy milyen zsírégető készítményt használjak súlyzós edzés és a normál étkezés mellé
csirkemell, zöldség,kevés rízs , ill még hasonló normális ételek.
2012. máj. 14. 12:50
1/5 anonim válasza:
Kifejezetten zsírégető nincsen, ahhoz hogy eltünjön rólad a zsír szálkásító diéta kell. De esetleg l-carnitin-t vehetsz az talán egy kicsit segít a zsírbontásban de magában az se ér semmit ha nincs meg a normálisan kiszámolt étrend.
2/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek, csak szálkásító diéta mellett ér valamit, de akkor sem sokat. Én is csak L-karnitint szoktam használni edzés előtt fél órával 2g-ot.
3/5 anonim válasza:
aha, L-carnitin?!?
Nem is tudtam, hogy zsírégető?!?
Tudtommal csak egy szimpla zsírszállító, ami mozgás során hatásos.
4/5 anonim válasza:
Nem írtam, hogy zsírégető, csak azt, hogy én ezt használom, nem kell mindenbe belekötni.
5/5 anonim válasza:
Amennyiben nem figyelsz oda a szilárd kajádra, ha nem mozogsz egy keveset.... akkor szedhetsz akármilyen csodabogyót!! Haszontalan próbálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!