Alsó mellre, és alsó hasra milyen gyakorlatot tudnátok ajánlani?
Lassan 1 éve edzek, alsó mellre eddig negatív pados nyomást csináltam, de nem igazán éreztem, meg hatása sem sok mutatkozok. Alsó hasra térdfelhúzást csináltam eddig, az sem volt túl hatásos. Edző azt mondta, hogy szabályosan csinálom. Leginkább a zsír szeretném levinni, ugyanis ezeken a részeken a többi részemhez képest aránytalanul sok van. A mellemnek van egy enyhe férfics*cs beütése, és ez zavar, mert a kezemen, a felső hasamon, és felső mellemen, és a lábaimon sincs már sok zsír, ezek viszont így elrontják az összképet. Aerob mozgás mellett mit kéne még csinálnom?
16/f
nincs alsó mellizom. a mellizomnak van a középső sávja és a felső mellizom. a negatív pados nyomás nem ér semmit kb,oylan mintha hidalva nyomnál fekve kb.
és diéta
"alsó mellre eddig negatív pados nyomást csináltam, de nem igazán éreztem, meg hatása sem sok mutatkozok."
Persze, mivel nincs alsó melled, így nyilván nem nőtt.
A kockás hashoz meg a csöcshöz meg csak annyit hogy zsíros vagy, diétázd le és eltűnik.
Mivel a képen is jól látszik, hogy a mellizomzatnak gyakorlatilag 2 (azaz kettő) tapadási pontja van, ezért nem lehet az "alját" vagy a "közepét" növelni. A mellizom összehúzódik vagy nem. A "felső" részére azért ajánlják a 45°-os nyomást, mert úgy a vállad elülső feje is kap egy kevés terhelést, így a mellizom felső részénél is nőnek az izmok. Most ezt így magyarabbul nem bírtam leírni, de remélem érted.
A kép mellé írt gyakorlatok olyan szempontból hülyeségek, hogy a mellizomnak csak azt az egy bizonyos részét erősítik. Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!