Szóval itthon tornázok, valaki nem tudna esetleg ötletet adni, hogyan izmosodjak?
Figyelt kérdés
A térdem tavaly óta sérült, ezért ilyen gugolgatós dolog nem nagyon jöhet szóba, főleg bicepsz, has és mellizomra akarok menni, de valamilyen comb torna is jól jönne.
Konditerembe nincs időm menni, majd csak 1-2 hónap múlva, valami itthoni módot tudna valaki mondani?
Előre is köszönöm a segítséget!
2012. máj. 11. 17:31
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors segítséget, egyébként semmi komolyat nem tervezek, csak a tél miatt kicsit elpuhultam (nem vagyok dagadt, csak az izmaim megengedtek) jön a nyár és kondiban szeretném magam tartani.
2012. máj. 11. 18:40
3/4 anonim válasza:
Okés, de szerintem utána sem hagyd abba, kell az edzés ősszel és télen is.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Természetesen, ezért kérdeztem itt, nem akarom majd előröl kezdeni jövőre :D
2012. máj. 11. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!